HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΚαινούργιες διαγραμμίσεις στους δρόμους… αλλά στα παλιά!

Καινούργιες διαγραμμίσεις στους δρόμους… αλλά στα παλιά!

Με χαρά είδαμε σήμερα ότι έγιναν καινούργιες διαγραμμίσεις στο επαρχιακό δίκτυο. Δεν μετακινηθήκαμε εκτός της πόλης και δεν γνωρίζουμε μέχρι που έχει φτάσει. Στο κομμάτι όμως του δρόμου που γνωρίζουμε και διασχίζουμε καθημερινά, η διαγράμμιση είναι φρεσκοβαμμένη, (όχι σε όλο το πλάτος του δρόμου),αλλά πατάει πάνω στα … παλιά ίχνη.

Αναφερόμαστε στον επαρχιακό από την πόλη μέχρι την διασταύρωση του δρόμου προς Καρυά – Νύδρι. Σε δυο σημεία τουλάχιστον που γνωρίζουμε καλά, δεν έχουν λάβει υπόψη τους καινούργιους δρόμους που έχουν ανοιχτεί κατά μήκος του επαρχιακού.

img_0317

img_0320

Έτσι δεν δημιούργησαν διακεκομμένη γραμμή στο κέντρο ώστε νόμιμα να μπορεί κάποιος να σταματήσει και να στρίψει στους νέους δρόμους. Το ένα σημείο είναι εκεί που βρίσκεται το stop cafe και το άλλο απέναντι από το παλιό ΙΚΑ. Και στα δυο σημεία αυτός που έρχεται από την πόλη (κινείται στα δεξιά) και θέλει να στρίψει αριστερά είναι τυπικά παράνομος και κινδυνεύει από αυτούς που τον ακολουθούν.

Επειδή αυτές δεν είναι δουλειές που γίνονται κάθε μέρα, θεωρούμε πως έπρεπε οι αρμόδιοι να ενημερωθούν και να ενημερώσουν τα συνεργεία, για τους καινούργιους δρόμους πριν προχωρήσουν στη διαγράμμιση.

Προηγουμενο αρθρο
Να σου πω κάτι Αλέξη. Το μήνυμα της Ειρήνης Αγαπηδάκη στον Τσίπρα που δεν τόλμησε να γράψει ούτε πολιτικός
Επομενο αρθρο
Ο «Προμηθέας Δεσμώτης» σε σκηνοθεσία Γιάννη Φαλκώνη παρουσιάστηκε στις Θερμοπύλες

2 Σχόλια

  1. Βιολέττα Σάντα
    1 Οκτωβρίου 2016 at 19:10 — Απάντηση

    Ευχαριστώ τον κύριο Γρηγόρη για το σχόλιο. Είναι πράγματι πολύ «εύγλωττο» που δεν θα προσθέσω σχεδόν τίποτα! Σε νοήμονες αναγνώστες απευθυνόμαστε. Είναι φανερό πως ο «φάκελός» μου είναι πλήρης!!

    Μια μόνο παρατήρηση σχετική με το άρθρο.

    Με τα γραφόμενα συμπεραίνουμε, πως οι καινούργιοι δρόμοι που διανοίγονται κατά μήκος των περιφερειακών, δεν θα λαμβάνονται υπόψη στις διαγραμμίσεις του οδοστρώματος. Οι διπλές γραμμές δηλαδή, δεν θα γίνονται διακεκομμένες. Έτσι όσοι τους χρησιμοποιούν για να πάνε στο σπίτι τους, θα είναι παράνομοι και θα κινδυνεύουν!

  2. Σταυρος Γρηγόρης
    1 Οκτωβρίου 2016 at 15:45 — Απάντηση

    Κα Σάντα
    δεν γνώριζα ότι μετά την ιδιότητα του δημοσιογράφου, του ακτομηχανικού(ανάρτησή σας σχετικά με την μεταφορά της άμμου στον Αι Γιάννηκαι kai στη φωτογραφία σας με την τάχατες βρωμιά στη θάλασσα που οφείλοταν σε λίγο χώμα που συνυπήρχε με την άμμου που ανασύρθηκε κατα την εκβάθυνση του διαύλου και που την επομένη ημέρα είχε διαλυθεί διότι ως γνωστόν αν δεν το γνωρίζεται το νερό εκπλένει το χώμα ειδικά όταν ο όγκος του διαλυτικού μέσου είναι τεράστιος όπως η θάλασσα και το χώμα είναι ευδιάλυτο υλικό), τώρα αποκτήσατε και την ιδιότητα και τις γνώσεις συγκοινωνιολόγου μηχανικού΄. Δεν νομίζω ότι είστε τόσο άσχετη για να κάνετε τόσο αφελή σχόλια. Η διαγράμμιση του δρόμου γίνεται πάντα βάσει του άξονα του δρόμου.αφου εκεί είχε γίνει η πρώτη διαγράμιμιση πάνω στην υπάρχουσα θα γίνεται και κάθε μελλοντική, άλως δεν θείχαμε δρόμο αλλά κολουάρ στίβου. Επαναλαμβάνω δεν σας θεωρώ αφελή ,αλά πιστεύω ότι στην προσπάθεια κόποιου να κάνει αντιπολίτευση επί παντός επιστητού και να απαξιώνει τα πάντα ξεπερνά την κριτική και μεταπίπτει σε επίπεδο γελοιότητας.Δεν θα ξεχάσω την ανάρτυση σας τον Ιούνιο του 2015 σχετικά με την απόδοση της ιδιοκτησίας της άμμου στην ΠΕ Λευκάδας και επομένως στο λαό της Λευκάδας,οταν γράψατε ότι ήταν προεκλογικό δώρο εν όψει δημοψηφίσματος αποκρύπτοντας εσκεμμένως ότι η κοινη υπουργική απόφαση είχε αναρτηθεί στη διαύγεια τουλάχιστον 10 ημέρες πριν την αιφνιδιαστική προκήρυξη του δημοψηφίσματος. Δεν περιμέναμε αλλά και ούτε θέλαμε καν να μας πείτε μπράβο που με τις δικές μου πολιτικές παρεμβάσεις και τις υπηρεσιακές του Ανιπεριφεριάρχη καταφέραμε μεσα σε 3 μήνες κάτι που οι προηγόμενοι θεσμικοί επί 2 χρόνια αδυνατούσαν να πετύχουν. Όσον αφορά την διαγράμμιση που θα γίνει σε όλο το επαρχιακό δίκτυο της Λευκάδας θα γίνει με ίδια μέσα της ΠΕ με κόστος 50000€ έναντι400000€ που θα κόστιζε άν γίνονταν με εργολαβία δηλ κέρδος 350000€ για τον Έλληνα φορολογούμενο. Αυτά και τόσα άλλα έργα που γίνονται αυτή τη στιγμή στη Λευκάδα, την επάνδρωση του Νοσοκομείου ΜΕ 10 νέους γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων όχι μόνο δεν τα προβάλετε αλλά προσπαθείτε να τα απαξιωσετε σε αντίθεση με την προβολή σε ανούσιες αναφορές στα υπουργεία για βόδια και τα κρύα σχόλια του ποπολάρου για αεροπυροσβέσεις,εκτός και μας περνάτε όλους για βόδια.
    Σταύρος Γρηγόρης
    Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΙΝ
    τ. βουλευτής Λευκάδας
    ΥΓ. ευελπιστώ στη δημοσίευση του σχολίου

    .

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.