HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚαι που να σφίξουν κι άλλο οι ζέστες!

Και που να σφίξουν κι άλλο οι ζέστες!

38

Σήμερα που είχαμε ακόμα μια βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης και χάσαμε και το ελάχιστο νεράκι που με μεγαλοψυχία μας παραχωρείται τις προηγούμενες μέρες. Σήμερα που η ζέστη είναι στο αποκορύφωμα της, ήρθε και το ταμπλό μπροστά στον Άγιο Μηνά να μας αποκάμει.

50

Και δεν είναι μόνο το ταμπλό, αλλά και μια ολόκληρη σελίδα στο διαδίκτυο ξενόγλωσση παρακαλώ –να μην μας περνάνε για αγράμματους- που μας τάζουν λαγούς με πετραχήλια.

Χτύπησε διάνα ο εκ Καρυάς καταγόμενος άναξ, Κοψιδάς το όνομα. Έχει πολιτικό και οικονομικά πλάνο. Υπόσχεται στο νησί όλα τα καλά, αλλά και έναν τίτλο για να έχουμε να ονειρευόμαστε. Και οικόσημο. Με λιοντάρια. Για να κάνουν συνειρμούς μερικοί… μερικοί. Και κορώνα τρομάρα μας!

35

332

33

34

Τα πρώτα σχέδια που έχει για μας είναι η μεταμόρφωση του Κάστρου, σε ξενοδοχείο, η αντικατάσταση του φάρου στο Λευκάτα με έναν αρχαιοελληνικό ναό, μισθό 1500 ευρώ το μήνα και βεβαίως ένα υπερσύχρονο τραίνο που θα μετατρέψει την απόσταση της Λευκάδας με την Ευρώπη, σε ένα τσιγάρο δρόμο!

39

40

43

44

Από ολόκληρη τη φάρσα συγκρατήσαμε το «αναπτυξιακό» πλάνο που διάλεξε να μας παρουσιαστεί ο γαλαζοαίματος συμπολίτης μας, καθώς και τα φιγουράτα έργα, που κακά τα ψέματα, μπορεί να αρέσουν σε πολλούς. Όπως και να το κάνουμε, έχουμε μια τάση για φιγούρα!

Διαβάστε περισσότερα [εδώ]

Προηγουμενο αρθρο
Διακοπή νερού στην ανατολική παραλία της πόλης
Επομενο αρθρο
Ευχαριστήριο Ορφέα για την 3η Festa Del Canale

1 Σχόλιο

  1. Vag.
    27 Ιουλίου 2016 at 20:18 — Απάντηση

    Kαι ψεματα να ειναι η ολη ιστορια που κατα 99.99999999999% ειναι ,την ειδηση θα επρεπε να την πλασαρεται διαφορετικα στο κοινο μου σας διαβαζει καθημερινα αν θελετε να λεγεστε ενημερωτικο site.
    ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΡΔΟΝ ΚΙΟΛΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.