HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΚακοτεχνίες και μάλιστα επικίνδυνες

Κακοτεχνίες και μάλιστα επικίνδυνες

Το παρκινγκ του Λιμενικού κοντά στην είσοδο της μαρίνας, είχε στην είσοδό του ένα μεταλλικό πλαίσιο σε σχήμα «Π» που φέρει στο κέντρο πινακίδα με το όνομα του ιδιοκτήτη του χώρου και αναφέρει ρητά ποια αυτοκίνητα επιτρέπεται να εισέλθουν. Πριν από λίγο καιρό, αυτοκίνητο μεγαλύτερου ύψους από αυτό του πλαισίου, στην προσπάθεια του να εισέρθει, παρέσυρε και γκρέμισε το πλαίσιο. Σήμερα επιτέλους ήρθε η ώρα της επανατοποθέτησης του.

Ο Πάνος Φέξης ήταν εκεί πρωί – πρωί και επισήμανε τις επικίνδυνες κακοτεχνίες της τοποθέτησης του πλαισίου και όχι μόνο. Για ανεξήγητο λόγο το ύψος των δυο κολονών του πλαισίου αυξήθηκε από 2:30 που αναγράφεται, σε 2:80. Προστέθηκαν δυο -μια σε κάθε κολώνα- επικίνδυνες αντιστηρίξεις που δεν υπήρχαν πριν. Ένα κι ένα να σκοντάψει είτε μικρό παιδί είτε αφηρημένος πεζός.

Στην παλιά κατασκευή οι κολώνες ήταν μονοκόμματες, ενώ τώρα έχουν «τσόντες». Τώρα, πως γίνεται όταν επισκευάζεις κάτι και το επανατοποθετείς, να μην το επαναφέρεις στην προηγούμενη κατάσταση του, να δημιουργείς επί πλέον επικίνδυνα εμπόδια στο πεζοδρόμιο, χωρίς έλεγχο, αυτό είναι ένα ερώτημα.

Ο Πάνος επισήμανε ακόμα πως το πλαίσιο δεν δείχνει «ζυγισμένο» αλλά μάλλον γέρνει! Η αύξηση του ύψους του πλαισίου ελπίζουμε να μην ανοίξει την όρεξη σε μεγάλα αυτοκίνητα να εισέρχονται στο παρκινγκ γιατί τότε θα γίνεται ο… χαμός στην περιοχή.

Το βίντεο είναι του Πάνου Φέξη. Πολύ αργότερα εμείς τραβήξαμε τις φωτογραφίες.

Προηγουμενο αρθρο
Λευκάδα: Ξέρει να πλανεύει… πάσης φύσεως ταξιδιώτες
Επομενο αρθρο
Ούτε ο αθλητισμός είναι μαγαζί σας! – Στη δημοσιότητα η συνάντηση με τις ομάδες εν αγνοία τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.