HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΚαλοκαιρινό CAMP στη Λευκάδα για παιδιά ηλικίας 4-15 ετών

Καλοκαιρινό CAMP στη Λευκάδα για παιδιά ηλικίας 4-15 ετών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Θερινής Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών
Καλοκαιρινό CAMP στη Λευκάδα
Ηλικίας 4-15 Ετών

Η Κοινωφελής ΔΕΠΟΚΑΛ Δήμου Λευκάδας σε συνεργασία με το Δήμο Λευκάδας υλοποιεί και φέτος, για 7η συνεχόμενη χρονιά, το πετυχημένο πρόγραμμα “Καλοκαιρινό CAMP” για την Δημιουργική Απασχόληση παιδιών, ηλικίας 4-15 ετών στην διάρκεια των διακοπών.

ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ CAMP

Φίλοι γονείς
Μένουμε πιστοί στην προσπάθεια υποστήριξης των εργαζομένων και μη γονέων της πόλης μας, προσφέροντας εργασία σε ανέργους ή υποαπασχολούμενους εκπαιδευτικούς και τη χαρά στα παιδιά να απασχοληθούν δημιουργικά και να ψυχαγωγηθούν, στις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την Δευτέρα 19 Ιουνίου και θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 11 Αυγούστου. Στόχος της ΔΕΠΟΚΑΛ είναι το πρόγραμμα να υλοποιηθεί στην Λευκάδα και τη Βασιλική. Εγγραφές από 6 Ιουνίου στα γραφεία της ΔΕΠΟΚΑΛ (πρωινές ώρες).

Τα παιδιά που πρόκειται να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα, θα έχουν τη δυνατότητα, με την καθοδήγηση επιλεγμένων ειδικών εκπαιδευτικών, παιδαγωγών, γυμναστών και προπονητών, να απασχοληθούν δημιουργικά σε διάφορες δραστηριότητες όπως αθλητισμό, κολύμπι, ζωγραφική, θεατρικό παιχνίδι, μουσική, χορό, εκδρομές, περιπάτους, περιβαλλοντική και κυκλοφοριακή αγωγή, περιηγήσεις σε Μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους της πόλης μας, δημιουργία εντύπων κλπ.

Στόχος μας είναι να εμπλουτίσουμε την καθημερινότητα των παιδιών, να βοηθήσουμε να αναπτύξουν πνευματικές και σωματικές ικανότητες, να μετέχουν σε ποικίλες δράσεις αλλά και να κοινωνικοποιηθούν αποκτώντας φιλίες με μοναδικές αναμνήσεις.
Το πρόγραμμα είναι ανταποδοτικού χαρακτήρα και το κόστος συμμετοχής είναι το ελάχιστο κόστος για την υλοποίησή του.
Ευχές για ένα μοναδικό και χαρούμενο καλοκαίρι σε όλους!

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2645360517, 2645360547
E-mail: depokal@gmail.com

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΠΟΚΑΛ

Προηγουμενο αρθρο
Νέες θέσεις εργασίας στη Λευκάδα από 15/05/2017 έως 21/05/2017
Επομενο αρθρο
Άσε μας ρε φίλε στην ησυχία μας! Με ξύπνησες με τις φωτογραφίες σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.