HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΚανένα διαπιστωμένο κρούσμα Κορωναϊού στο Μεγανήσι

Κανένα διαπιστωμένο κρούσμα Κορωναϊού στο Μεγανήσι

Ερευνάται στα πλαίσια ιχνηλάτησης επαφών φοιτητής στο Μεγανήσι

Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, ο φοιτητής βρίσκεται σε καραντίνα στο πατρικό του σπίτι, αναμένοντας τα αποτελέσματα της σχετικής εξέτασης.

Το περιστατικό βρίσκεται υπό την παρακολούθηση του Αγροτικού Ιατρού, τηρούνται όλες οι σχετικές οδηγίες κι ακολουθούνται όλα τα πρωτόκολλα.

Σύμφωνα και με όσα πληροφορηθήκαμε από τον δήμο Μεγανησίου, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Ο φοιτητής ειδοποιήθηκε (τηλεφωνικά) καθ’ οδόν προς την Λευκάδα με λεωφορείο του ΚΤΕΛ ότι φίλος από την πόλη της Λευκάδας (μένει στην Αθήνα) βρέθηκε θετικός στον κορωναϊό, έτσι ενημέρωσε κι ακολούθησε όλες τις οδηγίες που ισχύουν για ανάλογες περιπτώσεις.

Πηγή: meganisinews.eu

Άρωμα Λευκάδας: Μιλήσαμε τηλεφωνικά με τον συντάκτη του άρθρου. Όπως μας διαβεβαίωσε, η δημοσίευση γίνεται για να σταματήσει όλη η παραφιλολογία και η τρομολαγνεία που αναπτύχθηκε στο Μεγανήσι και στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. Έχουν τηρηθεί όλα τα προβλεπόμενα. Ο νεαρός -θετικός στον κορωναϊό- με καταγωγή από την Λευκάδα, διαμένει στην Αθήνα. Το λεωφορείο του ΚΤΕΛ απολυμάνθηκε. Ο Μεγανησιώτης φοιτητής είναι καλά στην υγεία του και δεν έχει εμφανίσει συμπτώματα.

Προηγουμενο αρθρο
Αισιοδοξία από τα φάρμακα σε Γαλλία, Κίνα για τον κοροναϊό
Επομενο αρθρο
Άνοιξη 2020 - Ας είμαστε αισιόδοξοι

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.