HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚατάληψη στο Μαξίμου από τον Αλ. Τσίπρα – Ζητάει παραίτηση του Πρωθυπουργού!

Κατάληψη στο Μαξίμου από τον Αλ. Τσίπρα – Ζητάει παραίτηση του Πρωθυπουργού!

Σε δυναμική κινητοποίηση ενάντια στις μνημονιακές πολιτικές που εφαρμόζει η κυβέρνηση, προχώρησε αιφνιδιαστικά σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας την άμεση παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα

Ο Αλέξης Τσίπρας, ζητάει την παραίτηση του μνημονιακού Πρωθυπουργού, έξω από το Μαξίμου
Ο Αλέξης Τσίπρας, ζητάει την παραίτηση του μνημονιακού Πρωθυπουργού, έξω από το Μαξίμου

Την αμέριστη συμπαράστασή του στο τμήμα εργατικής πολιτικής του κόμματός του, που καλεί σε απεργία ενάντια στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, εκφράζει ο Αλέξης Τσίπρας προχωρώντας σε κατάληψη του Μεγάρου Μαξίμου.

Σύμφωνα με μαρτυρίες του προσωπικού ασφαλείας του Μαξίμου, ο Πρωθυπουργός, φθάνοντας σήμερα το πρωί στο γραφείο του, ακύρωσε όλα τα ραντεβού του και στη συνέχεια ύψωσε πανό στην είσοδο, με τη λέξη «κατάληψη».

Ο κ. Τσίπρας, στη συνέχεια, έβγαλε το κοστούμι του, φόρεσε πιο άνετα ρούχα και στήθηκε έξω από το Μαξίμου καίγοντας σημαίες του ΣΥΡΙΖΑ διαμαρτυρόμενος για τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές που οδηγούν τον λαό στην φτωχοποίηση.

Ανάμεσα στα αιτήματα του πρωθυπουργού, είναι και η παραίτηση του πρωθυπουργού, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για μια πιο φιλολαϊκή κυβέρνηση, που από την πλευρά της αντιπολίτευσης, θα υπερασπίζεται πιο αποτελεσματικά τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους, κόντρα στους δανειστές.

Ερωτώμενος πάντως ο Αλέξης Τσίπρας από δημοσιογράφους που έχουν συγκεντρωθεί από το πρωί, έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, δήλωσε ότι δεν σκοπεύει να παραιτηθεί αφού δεν θέλει να ρίξει την πρώτη αριστερή κυβέρνηση της χώρας και απευθυνόμενος στον εαυτό του απαίτησε να προκηρύξει εκλογές.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Moufanet
Πηγή: www.protagon.gr

Προηγουμενο αρθρο
Κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ Λευκάδας στην απεργία
Επομενο αρθρο
Ευχαριστήριο Νίκης Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.