HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΚαταγγελία για τη διοίκηση του ΟΤΕ από το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων

Καταγγελία για τη διοίκηση του ΟΤΕ από το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΒΟΝΙΤΣΑΣ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΤΕ

Καταγγέλλουμε τη Κεντρική Διοίκηση του ΟΤΕ που μπροστά στην απεργία που έχει κηρύξει η Ομοσπονδία ΟΜΕ-ΟΤΕ για 13-14 Δεκέμβρη προσπαθεί να στήσει απεργοσπαστικό μηχανισμό εκβιάζοντας τους πρακτικάριους που εργάζονται στα καταστήματά του, να τα λειτουργήσουν μόνοι τους! Με την αβάσιμη δικαιολογία ότι επειδή κάνουν την πρακτική τους δεν έχουν δικαίωμα στην απεργία προσπαθούν να τους στρέψουν απέναντι από τους συναδέλφους τους.

Στο κατάστημά της Λευκάδας, οι υπάλληλοι του ΟΤΕ έχουν ενημερώσει τη Διοίκηση για την απόφαση τους για απεργία εδώ και μέρες. Διεκδικούν υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, διασφάλιση εργασιακών δικαιωμάτων, αγωνίζονται ενάντια στην πολιτική της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που για λογαριασμό του κεφαλαίου μας καλεί σε νέες θυσίες και εντείνει ακόμα περισσότερο την καταστολή βάζοντας στο στόχαστρο το δικαίωμα στην απεργία.
Ο εκβιασμός δεν θα περάσει!

Η συμμετοχή στην απεργία είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε εργαζόμενου. Το κατάστημα του ΟΤΕ θα μείνει κλειστό και τις 2 ημέρες!

Οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα δεν συμβιβαζόμαστε με τα ψίχουλα, διεκδικούμε αυτά που μας ανήκουν. Καταγγέλλουμε άμεσα στο σωματείο μας όποια προσπάθεια τρομοκράτησης της εργοδοσίας.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΗ
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΙΣ 10πμ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΜΗΝΑ

Το Δ.Σ.
12/12/2017

Προηγουμενο αρθρο
3.350 ευρώ συγκεντρώθηκαν από την 6η HeArt για την Αρσενία- Αικατερίνη Σολδάτου
Επομενο αρθρο
Εμπρός για την νέα Αλλαγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.