HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚαταγγελία της Ιουστίνης Φραγκούλη στην ΕΣΗΕΑ

Καταγγελία της Ιουστίνης Φραγκούλη στην ΕΣΗΕΑ

Μόντρεαλ, 6 Μαίου 2015

Προς το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ

Υπ΄όψην προέδρου κας Μαρίας Αντωνιάδου

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με την παρούσα θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι την 5-5-2015 έλαβα τηλεφώνημα απο το νέο πρόεδρο του Αθηναίκού-Μακεδονικού Πρακτορείου κ. Μιχάλη Ψύλλο, ο οποίος μου ζήτησε να παραιτηθώ της αορίστους χρόνου συμβάσεώς μου ως ανταποκρίτριας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για τον Καναδά και να συνεχίσω τη συνεργασία με το κομμάτι.

Την 6-5-2015 χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση μου έκοψαν την πρόσβαση στο σύστημα newsman όπου καταθέτω καθημερινά τις ανταποκρίσεις μου. Φυσικά, χωρίς καμία επίσημη καταγγελία, εγώ συνεχίζω να στέλλω κανονικά τις ειδήσεις μου απο Καναδά.

Θεωρώ ότι πρόκειται για άκρως βλαπτική και αντισυναδελφική συμπεριφορά εκ μέρους του κ. Ψύλλου, ο οποίος –αν θέλει- μπορεί καταχρηστικά να καταγγείλει τη σύμβαση αορίστου χρόνου εργασίας βάσει της οποία συνεργάζομαι με το ΑΠΕ-ΜΠΕ επι 23 χρόνια. Μπορεί ο ίδιος να θεωρεί ότι το κρίσιμο πόστο του Καναδά που εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Ελλάδας στην μεγάλη δυτική χώρα καλύπτοντας την Ελληνική ομογένεια και το κατά καιρούς ανακύπτον Μακεδονικό ζήτημα, είναι πολυτέλεια για το Πρακτορείο, που τελευταία απογυμνώνεται απο τους ανταποκριτές του στα κρίσιμα σημεία.

Καταγγέλλω ως απαράδεκτη και ανάρμοστη , αντισυναδελφική και καταχρηστική την συμπεριφορά του προέδρου κ. Ψύλλου και ζητώ την παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ για την αποκατάσταση της επαγγελματικής μου σχέσης με το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ιουστίνη Φραγκούλη

Ανταποκρίτρια ΑΠΕ-ΜΠΕ Καναδά

Προηγουμενο αρθρο
Η Λευκάδα του ’80 σε άσπρο – μαύρο (Η διάσωση της γάτας!)
Επομενο αρθρο
«Ευχαριστήρια Επιστολή» Γυμνασίου Νυδριού Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.