HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΚαταιγίδες και χαλάζι από το απόγευμα της Μ. Δευτέρας

Καταιγίδες και χαλάζι από το απόγευμα της Μ. Δευτέρας

Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και παροδικά ισχυρούς ανέμους σε αρκετές περιοχές της δυτικής και βόρειας χώρας, αναμένονται από το απόγευμα της Μ. Δευτέρας σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Συγκεκριμένα:

Σήμερα Μεγάλη Δευτέρα θα επηρεαστούν από το απόγευμα τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η Μακεδονία και η Θράκη ενώ από τη νύχτα έντονα καιρικά φαινόμενα θα εκδηλωθούν και στη Θεσσαλία.

Τη Μεγάλη Τρίτη μέχρι το μεσημέρι θα επηρεαστούν η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν μέχρι τις πρωινές ώρες η Ήπειρος η δυτική Στερεά, η βορειοδυτική Πελοπόννησος, η δυτική Μακεδονία, η κεντρική Μακεδονία και η Θεσσαλία.

Τη Μεγάλη Τετάρτη και τη Μεγάλη Πέμπτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και πιθανόν να εκδηλωθούν μεμονωμένοι όμβροι στα βόρεια ορεινά. Άνεμοι: στα δυτικά και βόρεια μεταβλητοί 4 και στα υπόλοιπα δυτικοί Βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο νότιο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε άνοδο κυρίως την Πέμπτη.

Τη Μεγάλη Παρασκευή προβλέπονται αραιές νεφώσεις που στα δυτικά και βόρεια θα είναι πιο πυκνές Και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα βόρεια. Άνεμοι: στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά. Από βόρειες διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: σε περαιτέρω άνοδο.

Το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα ο καιρός θα είναι ασταθής με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας αλλα και μεσημεριανές μπόρες, κυρίως στα ορεινά και τα δυτικά της χώρας, ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο, χωρίς όμως να ξεπεράσει τους 24 βαθμούς Κελσίου.

Προηγουμενο αρθρο
Διαμαρτυρία μαθητών Γ΄ Λυκείου Ν. Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Συνελήφθη 52χρονος ημεδαπός

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.