HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΚαταστροφές και κλοπές στο Νηπιαγωγείο της Απόλπαινας

Καταστροφές και κλοπές στο Νηπιαγωγείο της Απόλπαινας

Κοινή ανακοίνωση για τα προβλήματα για το “στολίδι της Απόλπαινας”.

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Το σχολείο είναι ο χώρος (εκ)παίδευσης και διαπαιδαγώγησης των παιδιών μας, τον οποίο όλοι μας έχουμε ιερή υποχρέωση να σεβόμαστε. Καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς παρατηρούνται καταστροφές στις κτιριακές υποδομές και στον αύλιο χώρο του 3ου Νηπιαγωγείου στην Απόλπαινα. Μετά δε από τις κλοπές που σημειώθηκαν τελευταία, οι γονείς και οι κηδεμόνες των νηπίων, οι εκπαιδευτικοί, το τοπικό συμβούλιο και ο πολιτιστικός σύλλογος της Απόλπαινας ζητούμε τη συνεργασία και τη βοήθειά σας προκειμένου να προστατεύσουμε το σχολείο και να αποτρέπουμε τέτοια βίαια φαινόμενα.

Να ευαισθητοποιηθούμε όλοι μας προς σ’ αυτή την κατεύθυνση και σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς να τονίσουμε την αξία του χώρου, να επιστήσουμε την προσοχή, να νουθετήσουμε αυτούς που εισέρχονται στο χώρο, προκειμένου να έχουμε ένα σχολείο δημιουργικό, ανοιχτό στην κοινωνία, πραγματικό στολίδι της Απόλπαινας.

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ
ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ
ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΛΠΑΙΝΑΣ

Προηγουμενο αρθρο
Iβάρι Λευκάδας ένα φυσικό ιχθυοτροφείο
Επομενο αρθρο
Σύλλογος Επαγγελματιών Τουρισμού Αγ. Νικήτα: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τρίτη 17/6

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.