HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚινδύνεψαν από ξαφνικό μπουρίνι στον Καστό 13 τουρίστες και τα σκάφη τους

Κινδύνεψαν από ξαφνικό μπουρίνι στον Καστό 13 τουρίστες και τα σκάφη τους

Το ξαφνικό μπουρίνι την Πέμπτη το βράδυ ειχε ως αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν άμεσα 13 τουρίστες που επέβαιναν στα σκάφη τους στο λιμάνι Σαρακίνικο.

Οι τουρίστες περισυλέγησαν με την βοήθεια κατοίκων του χωριού, του τέως Αντιδημάρχου Πέτρου Γιαννούτσου και αλβανών πού διαμένουν στο νησί μας!Οι ναυαγοί οδηγήθηκαν σε ασφαλές μέρος όπου τους προσφέρθηκαν τα αναγκαία και ειδικά σε ενα ζευγάρι ηλικιωμένων Γερμανών που ήταν πολύ σοκαρισμένοι.Το λιμενικό ηρθε άμεσα και έγιναν προσπάθειες να αποκοληθούν τα ιστιοπλοικά σκάφη, ένα εκ των οποίων βυθίστηκε εντελώς ενώ στα υπόλοιπα προκλήθηκαν βλάβες.

Απορεία προκαλεί το γεγονός οτι κανεις από τους νεοεκλεγέντες τοπικούς συμβούλους της Δημοτικής Κοινότητας Καστού(πρόεδρος,αντιπρόεδρος και Αντιδήμαρχος) δεν συνέτρεξε και δεν ενδιαφερθηκε να βοηθήσει ή τουλάχιστον να είναι παρόν σε ένα τέτοιο έκτακτο γεγονός που θα μπορούσε να έχει πολύ χειρότερη εξέλιξη.

104

105

106

107

108

ΠΗΓΉ: nisoskastos.blogspot.gr

Προηγουμενο αρθρο
Τον Αμβρακικό Βόνιτσας αντιμετωπίζει το Σάββατο ο Τηλυκράτης
Επομενο αρθρο
Το ψήφισμα που κατατέθηκε στο Δ.Σ. από την παράταξη «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ ΜΑΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.