HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚλείστηκαν οι λακκούβες στις Εργατικές κατοικίες!

Κλείστηκαν οι λακκούβες στις Εργατικές κατοικίες!

DSCN2714

Είχαμε αναφερθεί στις 19 Νοεμβρίου στις άθλιες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί από τις λακκούβες στο δρόμο που βρίσκεται περιμετρικά απο τις Εργατικές κατοικίες, στα Περιβόλια. Μια κατάσταση που ταλαιπωρεί τους κατοίκους συνεχώς τα τέσσερα τελευταία χρόνια χειμώνα καλοκαίρι.

DSCN2929

Σήμερα που βρεθήκαμε στην περιοχή με χαρά είδαμε ότι οι λακκούβες έκλεισαν. Το μέτρο βέβαια είναι προσωρινό γιατί με τις επόμενες βροχές και με τη συνεχή χρήση του δρόμου οι λακκούβες θα κάνουν ξανά την εμφάνιση τους.

Να καταθέσουμε τη δική μας σκέψη σε κάθε ενδιαφερόμενο: Το έργο της διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου των Εργατικών κατοικιών έχει αρκετά υψηλό κόστος. Αν θυμάμαι καλά ξεπερνά τις 300 χιλιάδες ευρώ. Γιατί δεν ξεχωρίζει η κατασκευή του δρόμου, από τις υπόλοιπες εργασίες διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου; Αν ασφαλτοστρωθεί ο δρόμος θα έχει λυθεί το 50% του προβλήματος, ενώ περιμένοντας να βρεθούν όλα τα χρήματα δεν βοηθάμε την κατάσταση.

Προηγουμενο αρθρο
Το πρόγραμμα του κινηματογράφου «Απόλλων» με μια ματιά
Επομενο αρθρο
Γράμμα στον Θεό!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.