HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΚλιμάκιο του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων επισκέφτηκε τις πληγείσες από το σεισμό περιοχές της Λευκάδας

Κλιμάκιο του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων επισκέφτηκε τις πληγείσες από το σεισμό περιοχές της Λευκάδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων ήρθε ταχύτατα αρωγός στη δοκιμασία που υπέστησαν η Λευκάδα και η Κεφαλονιά από τους τελευταίους σεισμούς.

Συγκεκριμένα, κλιμάκιο της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων αποτελούμενο από τον Πρόεδρο, Καθηγητή Ιωάννη Δραγώνα και τον Αντιπρόεδρο Α’, Καθηγητή Αθανάσιο Καλαφάτη επισκέφτηκε της πληγείσες , από το σεισμό,  περιοχές στη Λευκάδα στις 19 και 20 Νοεμβρίου ενώ σχεδιάζεται νέα περιοδεία στο νησί της Κεφαλονιάς. Στη Λευκάδα, το κλιμάκιο της Δ.Ε, συμμετείχε στο συντονιστικό της Περιφέρειας των Ιονίων Νήσων για την αντιμετώπιση των συνεπειών του σεισμού και περιήλθε ιδιαίτερα στους πληγέντες χώρους των σχολικών κτιρίων.

Συσκέφθηκε επιπλέον με τα μέλη της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης της Λευκάδας και τους εκπροσώπους της Τοπικής Εκκλησίας για την περαιτέρω προώθηση των εκκρεμών κτιριακών προβλημάτων του ΤΕΙ Λευκάδας. Επίσης συνάντησε τον Πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λευκάδας και συζήτησε τους τομείς συνεργασίας του Ιδρύματος με το Επιμελητήριο.

Προηγουμενο αρθρο
Γύρα Λευκάδας σήμερα 26/11/2015, ώρα: 09:50
Επομενο αρθρο
Ερώτηση 8 βουλευτών (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) για την αποκατάσταση των ζημιών από τους σεισμούς

1 Σχόλιο

  1. Γιάννης
    27 Νοεμβρίου 2015 at 09:36 — Απάντηση

    Αυτοί έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν στην κυριολεξία! Και σ’ αυτή τους την προσπάθεια έχουν εμπλέξει και την ελληνική γλώσσα. Αυτούς που γνωρίζουν κάπως τη χρήση της γλώσσας δεν μπορούν να τους ξεγελάσουν. Για την πλειοψηφία όμως των αγράμματων που δημιουργεί στο εκπαιδευτικό σύστημα, δεν υπάρχει σωτήρια. Η προπαγάνδα κάνει χρυσές δουλειές.

    Εξηγούμαι: «Το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων ήρθε ταχύτατα αρωγός στη δοκιμασία που υπέστησαν η Λευκάδα και η Κεφαλονιά από τους τελευταίους σεισμούς.» μας λέει η ανακοίνωση. «Αρωγός» λοιπόν είναι: ο χρήσιμος. ο ωφέλιμος, αυτός που συντρέχει, που βοηθά. Τώρα πως στην οργή, μια επίσκεψη και μια σύσκεψη του ΤΕΙ -από τις πολλές που έγιναν στις σεισμόπληκτες περιοχές- είναι αρωγή αυτό είναι προς διερεύνηση.

    Είναι η νέα τάξη πραγμάτων που απολαμβάνουμε!

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.