HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΚοντά στους μαθητές για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς η Π.Ε. Λευκάδας

Κοντά στους μαθητές για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς η Π.Ε. Λευκάδας

Δελτίο Τύπου
Κοντά στους μαθητές για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς η Π.Ε. Λευκάδας

«Η έναρξη κάθε νέας σχολικής χρονιάς σηματοδοτεί ένα καινούργιο ξεκίνημα γεμάτο ελπίδες, προσδοκίες και νέες προκλήσεις.

Η νέα γενιά αποτελεί την καλύτερη προοπτική και την καλύτερη επένδυση για το μέλλον.
Η Περιφέρεια θα είναι στο πλευρό της εκπαιδευτικής κοινότητας αξιοποιώντας κάθε ευκαιρία και χρηματοδοτικό εργαλείο, ώστε να βελτιώνει τις υποδομές της δημόσιας εκπαίδευσης.

Εύχομαι σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, καλό ξεκίνημα, με δύναμη και αισιοδοξία, ώστε στο τέλος αυτής της νέας σχολικής χρονιάς να απολαύσουν τους καρπούς των προσπαθειών τους και την επίτευξη των στόχων τους.

Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά!»

Αυτό είναι το μήνυμα που απηύθυνε προς μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς, με αφορμή την καθιερωμένη τελετή αγιασμού για την έναρξη του νέου σχολικού έτους.

Ο κ. Κτενάς, σήμερα, πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς, επισκέφθηκε, το σχολικό συγκρότημα του 2ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου Λευκάδας, των Ειδικών Σχολείων Λευκάδας καθώς και του 1ου και 2ου Νηπιαγωγείου Λευκάδας, συνομίλησε με εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές και αντάλλαξε ευχές για μια καλή και αποδοτική σχολική χρονιά.

Προηγουμενο αρθρο
Αγιασμός Δημοτικού Σχολείου Νυδριού
Επομενο αρθρο
Ανακοίνωση Τηλυκράτη για την αποχώρηση από τα γήπεδα του Σπύρου Φούκα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.