HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΚοπή Βασιλόπιτας της Φιλαρμονικής Ένωσης Άγγελος Σικελιανός

Κοπή Βασιλόπιτας της Φιλαρμονικής Ένωσης Άγγελος Σικελιανός

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Παρασκευή στις 7.30 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της ετήσιας Βασιλόπιτας της Φιλαρμονικής Ένωσης Άγγελος Σικελιανός στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού Επιμελητήριου Λευκάδας. Παρευρέθηκε πλήθος κόσμου. Μετά την κοπή της πίτας ακολούθησε εκδήλωση από τμήμα μαθητών της Μπάντας αλλά και της Ορχήστρας Ποικίλης Μουσικής της ΦΕΑΣ.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Σεβ. Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης κ.κ. Θεόφιλο και τους Ιερείς που συμμετείχαν στην τελετή, όπως επίσης και τον Πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σωτήρη Σκιαδαρέση, που μας παραχώρησε την αίθουσα εκδηλώσεων για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, τα καταστήματα τροφίμων ΒΕΡΓΙΝΗΣ, για την ευγενική τους χορηγία, τους φίλους και τις φίλες της ΦΕΑΣ καθώς και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, Lefkasnews και Lefkadapress που κάλυψαν την εκδήλωση.

Επόμενη συνάντηση επίκειται στην προγραμματισμένη συναυλία για την οποία θα ανακοινωθεί συντόμως η ημερομηνία πραγματοποίησής της.

DSC00002DSC00005
DSC00009DSCF0627
DSCF0621DSCF0623
DSCF0630DSCF0639
DSCF0656DSCF0658
DSCF0670DSCF0680
Προηγουμενο αρθρο
Ανοιξιάτικη γιορτή σπόρων
Επομενο αρθρο
Αποκριάτικος χορός 4ου Δημ. Σχολειου Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.