HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΚοπή Πίτας και δραστηριότητες της Νέας Χορωδίας Λευκάδας

Κοπή Πίτας και δραστηριότητες της Νέας Χορωδίας Λευκάδας

ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
ΝΕΑ ΧΟΡΩΔΙΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
1964
Λευκάδα 05-02-2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δραστηριότητες-εκδηλώσεις της Νέας Χορωδίας Λευκάδας

Την Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015, οι υπεύθυνοι διδασκαλίας των χορευτικών τμημάτων του Ομίλου μας, κ. Χάρης Ορφανός και κ. Ευαγγελία Δουβίτσα, κατόπιν προσωπικής πρόσκλησης από την ορχήστρα «ΕΠΤΑΣΗΜΟ», συμμετείχαν στα τηλεοπτικά γυρίσματα για την εκπομπή «Το Αλάτι της Γης», η οποία πραγματεύεται την ελληνική μουσική παράδοση και προβάλλεται από τη συχνότητα της ΝΕΡΙΤ.

Ήταν μια εκπομπή-αφιέρωμα, με τίτλο «ΕΠΤΑΣΗΜΟ … και πάσης Ελλάδος», για τους επί 20 χρόνια φίλους και συνεργάτες της Νέας Χορωδίας και συμμετείχαν υπεύθυνοι διδασκαλίας, απ’ όλη την Ελλάδα, που έχουν συνεργαστεί μαζί τους.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συντελεστές της ορχήστρας «ΕΠΤΑΣΗΜΟ» και να εκφράσουμε την ιδιαίτερη χαρά και τιμή που αισθανθήκαμε για τη συμμετοχή μας στο ειδικό αυτό αφιέρωμα. Η εκπομπή θα προβληθεί την περίοδο της Αποκριάς.

Το Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015, στα γραφεία του Ομίλου μας, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής κ. Σταύρος Γρηγόρης, ο Δήμαρχος κ. Κων/νος Δρακονταειδής, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γεώργιος Γεωργάκης, o Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σπυρίδων Πολίτης, ο Αρχιμανδρίτης και Καθηγούμενος της Ι.Μ. Φανερωμένης Νικηφόρος Ασπρογέρακας, εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε. και πολλά μέλη και φίλοι της Νέας Χορωδίας. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε σε ένα θερμό και φιλικό κλίμα, με κεράσματα και με ευχές για υγεία και ευτυχία καθώς και για δημιουργική και παραγωγική χρονιά.

Κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Δ.Σ., η αίθουσα διδασκαλίας του χορωδιακού τμήματος ονομάστηκε «Αίθουσα Αλίκης Κόγκα», ως ελάχιστη ένδειξη τιμής και αναγνώρισης της ανιδιοτελούς προσφοράς της αειμνήστου μαέστρου Αλίκης Κόγκα, επί 20 συναπτά έτη , στη χορωδία μας.

Το Δ.Σ.

____ __ ___________ ___ ________ ________ ... ___ _____ _______

_. _______ & _. ________ __ ___ ________ ________

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DSCN3090

DSCN3091

DSCN3092

DSCN3095

_ _________ ________ _____ _____

Προηγουμενο αρθρο
Κοπή Πίτας Πολιτιστικού Συλλόγου «Φωτεινός»
Επομενο αρθρο
Σήμερα 6/2 τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας «ανάμεσα σε παράθυρο και δρόμο»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.