HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΚοπή πίτας Πολιτιστικού Συλλόγου Νυδριού & Περιχώρων «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Κοπή πίτας Πολιτιστικού Συλλόγου Νυδριού & Περιχώρων «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Του Μάριου Γαζή

Σήμερα, 26-1-2019 , πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Νυδριού & Περιχώρων “ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” , στον χώρο του Δημοτικού Σχολείου Νυδριού. Την πίτα ευλόγισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λευκάδος & Ιθάκης κ.κ. Θεόφιλος, ο οποίος στην ομιλία του αναφέρθηκε με θερμά λόγια για την δράση του Συλλόγου. Της κοπής προηγήθηκαν χριστουγεννιάτικοι χοροί των παιδικών τμημάτων του συλλόγου, των οποίων υπεύθυνη δασκάλα είναι η κ. Πέννη Τσερέ.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν έκτος από τα μέλη και τους χορευτές του συλλόγου, και ο βουλευτής Λευκάδας κ.Αθανάσιος Καββαδάς, ο πρώην βουλευτής Λευκάδας κ. Θεόδωρος Σολδάτος, ο αντιδήρμαχος κ. Φίλιππας Γεώργιος, ο πρόεδρος της κοινότητας του Πόρου κ.Γεράσιμος Ζαμπάτης, ο εντεταλμένος σύμβουλος κ. Ευάγγελος Θερμός,ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου κ. Στάθης Σκληρός, ο κ. Φίλιππος Σκληρός, η διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Νυδριού κ. Καίτη Φλώρου, ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας Νυδριού “ΟΔΥΣΣΕΑΣ” κ. Σπύρος Κτενάς και ο πρόεδρος της κοινότητας του Νυδριού κ. Γαζής.

Οι πίτες ήταν προσφορά από τον φούρνο του Κομινάτου Ευθύμιου
Τα αναψυκτικά ήταν προσφορά από την κάβα του Κομινάτου Στάθη και από τα
σούπερ μάρκετ των: Βερύκιου Νικόλα, Βαγένα Θεώδορου και Δημήτρη Μαυροκέφαλου.

Προηγουμενο αρθρο
Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο της Βιβής Κοψιδά-Βρεττού,: Μαρία Πολυδούρη-Μονωδία πικρού Απριλίου
Επομενο αρθρο
Ανακοίνωση – πρόσκληση στους Γονείς & Κηδεμόνες Μουσικού Σχολείου Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.