HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΚορίνα Πολίτη: Το χρυσό κορίτσι της Λευκάδας

Κορίνα Πολίτη: Το χρυσό κορίτσι της Λευκάδας

IMG_1963

IMG_1964

IMG_1981

IMG_1985

Τη συνάντησα για πρώτη φορά πριν από τρια χρόνια. Τότε μόλις είχε αρχίσει να κάνει τα πρώτα της αθλητικά «πετάγματα», μαθήτρια της Α΄ Τάξεως του Λυκείου. Βρεθήκαμε ένα απόγευμα στο γήπεδο, μιλήσαμε και τη φωτογράφισα.

Σήμερα η Κορίνα είναι φοιτήτρια των ΤΕΦΑΑ στην Αθήνα. Εκείνο το άγουρο κοριτσάκι που γνώρισα πριν 3 χρόνια, έγινε πλέον μια μεγάλη αθλήτρια. Δεν έχει σταματήσει να μας χαρίζει μετάλλια και διακρίσεις. Είναι το χρυσό κορίτσι της Λευκάδας.

49a

Αυτή την εποχή η Κορίνα έχει κάθε λόγο να είναι πολύ ευχαριστημένη αφού με χρόνο 24΄΄71 ήταν πρώτη στα 200 μ. στους Βαλκανικούς Eφήβων / Nεανίδων που πραγματοποιήθηκαν στην πόλη των Σερρών. Το ατομικό της ρεκόρ είναι αρκετά καλύτερο, αφού μια εβδομάδα πριν, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα έκανε χρόνο 24’’ 65.

Σήμερα μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Η Κορινα ελάχιστα έχει αλλάξει σαν χαρακτήρας. Παρέμεινε ένα πολύ καλό και σεμνό «παιδί». Μόνο που τώρα παρά το νεαρό της ηλικίας είναι ώριμη και κατασταλαγμένη. Η ζωή της όπως και όλων των αθλητών είναι αρκετά σκληρή και πειθαρχημένη. Προπονείται 2 ώρες την ημέρα. Άρχισε ήδη την προετοιμασία της για τους επομένους αγώνες Ανδρών / Γυναικών που θα γίνουν στην Αθήνα στις 19,20 Ιουλίου.

49b

Είναι πολύ χαρούμενη με τις επιτυχίες της παρότι η φετινή χρονιά υπήρξε δύσκολη και μεταβατική για την ίδια. Μετακόμισε στην Αθήνα, άλλαξε εκ των πραγμάτων προπονητή και παίρνει μέρος σε μεγάλες διοργανώσεις. Είναι όμως γεμάτη αισιοδοξία. Έχει δυο υπέροχους γονείς που την στηρίζουν σε κάθε της προσπάθεια.

Ευχόμαστε δύναμη και πολλές επιτυχίες στην Κορίνα.

Βιολέττα Σάντα

Προηγουμενο αρθρο
Ολοκληρώθηκε το Camp που διοργάνωσε ο Τηλυκράτης
Επομενο αρθρο
Γάμος στην Εγκλουβή το 1956

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.