HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΚυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά τη διεξαγωγή του 4ου Πράσινου Ημιμαραθώνιου Δρόμου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά τη διεξαγωγή του 4ου Πράσινου Ημιμαραθώνιου Δρόμου

Ανακοίνωση απαγόρευσης κυκλοφορίας 1/6/2014.

Λόγω διεξαγωγής του 4ου Πράσινου Ημιμαραθώνιου Δρόμου θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε συγκεκριμένες οδούς της πόλης της Λευκάδας. Η σταδιακή διακοπή θα γίνει από 08:45πμ έως και 11:15 την Κυριακή 01/06/2014.

Αναλυτικά οι οδοί που θα κλείσουν είναι:

Πάρκο Παραλίας – Δ. Γολέμη – Ηρ. Πολυτεχνείου – Ε.Ο. Λευκάδας Νυδρίου – Αναπαύσεως – Φιλοσόφων – Πεφανερωμένης – 8ης Μεραρχίας – Α. Σικελιανού.

Παρακαλούνται οι οδηγοί που χρειάζεται να κυκλοφορήσουν κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα όπως χρησιμοποιήσουν εναλλακτικές οδούς ή αν δεν είναι απολύτως απαραίτητο να μετακινηθούν, να το κάνουν σε διαφορετική ώρα.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας και ζητούμε συγγνώμη για την ολιγόωρη δυσχερή θέση για την οποία τυχόν σας δημιουργήσουμε.

Εκ του ΔΣ ΑΣΛ Φίλανδρος
σε συνεργασία με την Τροχαία Λευκάδας

Προηγουμενο αρθρο
Η Φρύνη στο Μώλο
Επομενο αρθρο
Φάρος Δουκάτο της Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.