HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΚυκλοφορικές ρυθμίσεις για τον 5ο Πράσινο Λευκάδιο Ημιμαραθώνιο Δρόμο

Κυκλοφορικές ρυθμίσεις για τον 5ο Πράσινο Λευκάδιο Ημιμαραθώνιο Δρόμο

Κυκλοφορικές ρυθμίσεις προς τους συμπολίτες μας Λευκαδίτες

Αγαπητοί φίλοι και δρομείς, οι εγγραφές για τον 5ο Πράσινο Λευκάδιο Ημιμαραθώνιο Δρόμο έκλεισαν την Τρίτη 12/5 και ξεπέρασαν κάθε προηγούμενη διοργάνωση ακόμη και την περυσινή που είχαν τρέξει συνολικά με τα παιδιά 1200 άτομα. Επίσης να αναφέρουμε ότι και εφέτος έχουν δηλώσει συμμετοχή και στους άνδρες και στις γυναίκες μεγάλα ονόματα του δρομικού κινήματος πρωταθλητές μαραθωνίου και ημιμαραθωνίου και αναμένεται “μάχη” μεταξύ τους.

Θα θέλαμε να καλέσουμε όλους τους συμπολίτες μας που μπορούν να παραβρεθούν την Κυριακή 17/05/2015 από τις 09:00 που δίνεται η εκκίνηση αλλά και αργότερα έως και τις 13:00 που θα κλείσει η διοργάνωση με την συμμετοχή πάνω από 400 μαθητών, όλοι μαζί να χειροκροτήσουμε και να δώσουμε δύναμη στους δρομείς που θα έρθουν από όλα τα μέρη της Ελλάδας και όχι μόνο να τρέξουν και να γνωρίσουν το νησί μας. Ακόμη και για λίγο στα μπαλκόνια μας αν βγούμε ένα ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ και ένα ΜΠΡΑΒΟ είναι πολύ σημαντικό.

Στα πλαίσια αυτά να ενημερώσουμε πως για τυχόν μετακινήσεις την ημέρα του αγώνα, Κυριακή 17/05/2015 από 8:30 έως και 11:30 θα υπάρχουν κυκλοφοριακά μέτρα της Τροχαίας προκειμένου την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή των εκδηλώσεων. θερμή παράκληση προς όλους όσους πρόκειται να μετακινηθούν την ερχόμενη Κυριακή, να το κάνουν, εκτός τις προαναφερθείσες ώρες, διαφορετικά επί επιτακτικής ανάγκης χρήσης οχήματος να ακολουθήσουν τις οδηγίες των εθελοντών και των σωμάτων ασφαλείας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αμέριστη αρωγή αλλά και κατανόησή σας στην προσπάθεια αυτή.

Εκ της διοργάνωσης του
Πράσινου Ημιμαραθωνίου

Προηγουμενο αρθρο
Τέκιασμα (δέσιμο) σανού με τον παραδοσιακό τρόπο
Επομενο αρθρο
Ο Πόλεμος Βίαιος Διδάσκαλος – Της Δέσποινας Καλέζου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.