HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΚυκλοφόρησε το νέο (24ο) φύλλο της εφημερίδας «Αντίλαλοι από τους Σκάρους»

Κυκλοφόρησε το νέο (24ο) φύλλο της εφημερίδας «Αντίλαλοι από τους Σκάρους»

Κυκλοφόρησε το 24ο φύλλο (Γενάρης, Φλεβάρης, Μάρτης) της εφημερίδας «Αντίλαλοι απ’ τους Σκάρους» του Συλλόγου Αλεξανδριτών Λευκάδας.
Για να διαβάσετε την εφημερίδα, αρχείο PDF, πατήστε [ΕΔΩ]

Προηγουμενο αρθρο
Πρόγραμμα Εορτασμού Ημέρας Λήξης του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου
Επομενο αρθρο
Μουσικοχορευτική βραδιά στο Ιόνιον Στάρ με τον Βασίλη Σαλέα την Δευτέρα του Πάσχα

1 Σχόλιο

  1. ΝΙΚΑΣ ΣΠΥΡΟΣ
    28 Απριλίου 2016 at 18:36 — Απάντηση

    Διάβασα το φύλλο της εφημερίδας και θα ήθελα να προσθέσω ορισμένα στοιχεία για την πληρέστερη και ορθή ενημέρωση των συντακτών της και των αναγνωστών της.

    1. Σχετικά με τον καθαρισμό του δρόμου προς Αγ. Πατέρες που γίνεται κάθε χρόνο: το 2014, και ενώ δεν είχα αναλάβει ακόμη πρόεδρος, παρακάλεσα τον τότε Δήμαρχο κ. Αραβανή Κ. να μου παραχωρήσει τον καταστροφέα όπως και έγινε. Έτσι καθάρισα τον δρόμο από Νικιάνα μέχρι τον Αλέξανδρο, τον δρόμο τον «Κολυβιάτικο» ( από ξενοδοχείο Αλέξανδρος μέχρι την στροφή που συναντά τον επαρχιακό δρόμο ) καθώς και τον δρόμο προς «Περιβολάκι». Το έτος 2015 καθαρίστηκε με τον καταστροφέα ο δρόμος προς τους Αγ. Πατέρες μέχρι την στροφή για Αγ. Γεώργιο και ακολούθησε και εργάτης με αλυσοπρίονο καθαρίζοντας κάποια κλαδιά που δεν κοπήκανε. Επίσης καθαρίστηκε και ο δρόμος ο « Κολυβιάτικος » καθώς και ο δρόμος ο Ενετικός. Από την στροφή για Αγ. Γεώργιο μέχρι το Μοναστήρι έγινε καθαρισμός με τσάπα του Δήμου.

    2. Σχετικά με το Νεκροταφείο έχω να διευκρινίσω τα εξής: Μόλις αναλάβαμε, η πρώτη ενέργεια που έκανε το Συμβούλιο ήταν να καθαριστεί το Νεκροταφείο από τις πέτρες και τα άλλα υλικά που ήταν μέσα σε αυτό από αρκετά χρόνια πριν. Ζητήσαμε από τον Δήμο να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για την εξεύρεση οικοπέδου ( Απρίλιος 2015 ) και ήδη έχει συσταθεί η επιτροπή για την εξέταση κάποιας προσφοράς. Θα ήθελα επίσης να παροτρύνονται μέσω της εφημερίδας σας , όποιοι έχουν συγγενικά και προσφιλή πρόσωπα να καθαρίζουν τους τάφους των δεδομένου ότι μερικοί επαφίενται στο φιλότιμο κάποιων ατόμων για τον καθαρισμό.

    3. Σχετικά με την επικινδυνότητα των δρόμων έχω να προσθέσω το εξής: έκανα προσωπικές παραστάσεις στην Περιφέρεια και έχω στείλει και έγγραφο ( Νοέμβριος 2014 ) για το πρόβλημα στην περιοχή.

    4. Σχετικά με τις δραστηριότητες των συλλόγων έχω να επισημάνω τα εξής : Οι τοπικοί σύλλογοι δραστηριοποιούνται στην περιοχή με πλούσιο έργο, πρόσφατα καθαρίσανε στον Αλέξανδρο, Κολυβάτα και Νικιάνα, για αυτό και τους συγχαίρω και τους ευχαριστώ για ότι κάνουνε. Το σύλλογο που εκδίδει την εφημερίδα δεν τον έχω δει πουθενά σε τέτοιες δραστηριότητες. Μπορεί να προγραμματίσει και αυτός κάποιον καθαρισμό και θα είμαστε δίπλα του, όπως κάνουμε τόσες φορές που μας το ζήτησε.

    Ευχαριστώ και εύχομαι ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.
    ΝΙΚΑΣ ΣΠΥΡΟΣ
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.