HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΚώστας Βλάχος: Σχόλιο στην “απάντηση” της “Τ.Ε.” ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Κώστας Βλάχος: Σχόλιο στην “απάντηση” της “Τ.Ε.” ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Σχόλιο με αφορμή την «απάντηση» σε άρθρο μου

Με έκπληξη διάβασα «απάντηση» της «τοπικής επιτροπής» της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Αυτό που περίμενα είναι να τοποθετηθεί ή να μου απαντήσει η «Μετωπική Δράση», ο Εργατικός Αγώνας ή η ΛΑΕ .

Στο άρθρο μου αναφέρομαι στη τακτική και τις πολιτικές απόψεις των παραπάνω «μετώπων» και οργανώσεων αλλά και τα κριτήρια με τα οποία η ΑΝΤΑΡΣΥΑ πραγματοποιεί πολιτικές συμμαχίες. (Αν ανατρέξετε στις αποφάσεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα δείτε ότι η απόφαση της είναι ότι δεν συνεργάζεται με τη ΛΑΕ και ειδικά με τον τρόπο που επιλέξατε).

Αντί λοιπόν να υπάρξει μια τοποθέτηση από αυτούς στους οποίους αναφέρομαι λαμβάνω απάντηση από την «τοπική επιτροπή» της ΑΝΤΑΡΣΥΑ της οποίας είμαι μέλος είτε αρέσει είτε όχι στη «τοπική επιτροπή».
Μάλλον αυτοί που «συνεδρίασαν» σαν «τοπική επιτροπή» έχουν μετατραπεί σε γραφείο τύπου του Εργατικού Αγώνα και της ΛΑΕ.

Η «τοπική επιτροπή» δεν απαντά στη πολιτική μου τοποθέτηση παρά μόνο λασπολογεί . Με την λασπολογία επιβίωσαν κάποιοι της «τοπικής επιτροπής» για πολλά χρόνια στέλνοντας στο σπίτι μια σειρά αγωνιστών με την ανοχή και την ευθύνη του κάθε «ιεροφάντη» .

Αυτό δε θα συνεχιστεί και ούτε θα ακολουθήσω σε μια αντιπαράθεση λάσπης
Οι διαφορετικές πολιτικές απόψεις θα αντιπαρατεθούν στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ ( η οποία έχει πάρει αποφάσεις τις οποίες παραβιάζετε) και στο κίνημα. Όλα τα άλλα θα λυθούν εκεί που πρέπει.

Βλάχος Κώστας
Γεωπόνος
μέλος του ΝΑΡ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Προηγουμενο αρθρο
Μαγευτικές φωτογραφίες από το χιονισμένο Μαίναλο
Επομενο αρθρο
Αποκολλήθηκε υπό δύσκολες συνθήκες το πλοίο που είχε προσαράξει στη Λευκάδα

4 Σχόλια

  1. anwnimos
    18 Νοεμβρίου 2018 at 10:41 — Απάντηση

    Οι τρελοί του χωριού ΖΟΥΖΟΥΝΙ…

  2. Τέλης Σταλόνε
    17 Νοεμβρίου 2018 at 15:13 — Απάντηση
  3. ΖΟΥΖΟΥΝΙ
    17 Νοεμβρίου 2018 at 13:21 — Απάντηση

    Τι τρέλα είναι και τούτη, ρε παιδιά! Άνθρωποι που αν κατεβούνε σε ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ εκλογές δεν θα βρούνε ούτε τη ψήφο τους να μιλάνε εξ ονόματος του Λαού και της Κοινωνίας!!! Καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει αν άνθρωποι με τέτοια αντίληψη για τη δημοκρατία, από κάποιο στραβοπάτημα της ιστορίας, βρεθούν με εξουσία στα χέρια τους! Δεν θα μείνει κολυμπηθρόξυλο αλλά ούτε κεφάλι όρθιο!!!!

  4. Γιώργος Γαβρίλης
    17 Νοεμβρίου 2018 at 10:55 — Απάντηση

    Αγαπητέ φίλε Κώστα
    Δυστυχώς η Κοινοβουλευτική Αριστερά αποτέλεσε τα τελευταία 40 χρόνια , φυτώριο κάθε λογής πολιτικών “μπουμπουκιών” που κατάφεραν να σκαρφαλώσουν στην εξουσία (η οποία αποδεδειγμένα υπήρξε κι αυτοσκοπός τους) και να μεταφορφωθούν εν μία νυκτί σε πολιτικούς γενίτσαρους και να γίνουν οι καταληλότεροι δήμιοι των κοινωνικών δικαιωμάτων της πλειοψηφίας του λαού,
    Γεγονός,
    ωστόσο δεν αντιλαμβάνομαι σε τι ωφελεί την δεδομένη χρονική στιγμή να τα βάλει κανείς με κάποιους που έστω ακόμα (κατά την γνώμη του) περιστασιακά υπερασπίζονται το σύνολο ή μέρος της δικής του ιδεολογίας.

    Ειδικά δε όταν δεν διαφαίνεται κάποιος ορατός κίνδυνος απειλής της κοινωνίας εξ αυτής της κινήσεως..

    Η κοινωνία Κώστα αναζητεί λύση στο αδιέξοδο που έχει περιέλθει κι όσο παρατηρεί ότι αριστερά δεν της δίνεται αυτή , πολύ φοβάμαι ότι αλλού ψάχνει την μοίρα του.

    Μην υποτιμάμε την νοημοσύνη του κόσμου, δεν βρισκόμαστε στο 1917. Είμαστε στο 2018 όπου και ο τελευταίος πολίτης έχει internet και την δυνατότητα να επικοινωνεί και ταυτόχρονα να παράγει είδηση.

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.