HomeΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΑΛίγο πριν τη δύση του ήλιου

Λίγο πριν τη δύση του ήλιου

Ξεκίνησα κάπως αργά ψάχνοντας τα Φλαμίνγκο. Έκανα το γύρο του ιβαριού, αλλά δεν τα βρήκα πουθενά. Πέρασα τη γέφυρα και έστριψα στη Βαγιά. Δεν έπεσα έξω, λίγο παρακάτω τα αγνάντεψα αλλά πολύ μακριά.

DSCN7916

Το’ χω παράπονο. Για τρίτη χρονιά φέτος τα Φλαμίνγκο διάλεξαν τα διαβασίδια αντί για το μικρό ιβάρι μας. Σκεφτείτε, να υπήρχε η υπόγεια γέφυρα και να έπρεπε να πληρώνουμε εισιτήριο για να απολαύσουμε αυτά τα όμορφα ροζ πουλιά!

DSCN7920

Όπως δεν τα πάω καλά με τον υπολογισμό των αποστάσεων, μου φάνηκε μικρή η απόσταση που έπρεπε να διασχίσω. Φτάνοντας όμως στην ξύλινη γέφυρα μαγεύτηκα από τα χρώματα που έδιναν οι τελευταίες ακτίνες του ήλιου στο τοπίο.

DSCN7911

DSCN7932
DSCN7924

Όλη η περιοχή είχε πάρει ένα πορτοκαλί πυρακτωμένο χρώμα.

DSCN7933

DSCN7934

DSCN7936

Περνώντας την μισοκατετραμένη ξύλινη γέφυρα, χρειάστηκε τελικά να περπατήσω πολύ για να διαπιστώσω, πως τα όμορφα Φλαμίνγκο ήταν πολύ βαθειά στο νερό και πολύ μακριά για τις δυνατότητες της φωτογραφικής μηχανής μου. Άσε που είχε σουρουπώσει κιόλας.

DSCN7943

DSCN7939

Προηγουμενο αρθρο
Κηδεύτηκε σήμερα 36χρονος Μοναχός του Αγίου Όρους από την Καρυά
Επομενο αρθρο
Η επόμενη μέρα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.