HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΛειτουργία Σχολής Γονέων στη Δημοτική Ενότητα Ελλομένου

Λειτουργία Σχολής Γονέων στη Δημοτική Ενότητα Ελλομένου

Ενημερώνουμε όλους τους / τις ενδιαφερόμενους / ες ότι στη Δημοτική Ενότητα Ελλομένου θα λειτουργήσει ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ με ευθύνη της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Η πρώτη συνάντηση θα γίνει την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 6.00 μ.μ σε αίθουσα του Δημοτικού Καταστήματος Νυδριού απέναντι από την Εκκλησία. Σκοπός του έργου της Σχολής Γονέων είναι η στήριξη των γονέων, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία στο σύνθετο και δύσκολο ρόλο τους.

Η Σχολή θα προσφέρει στους γονείς και στο οικογενειακό και σχολικό περιβάλλον γνώσεις και ευκαιρίες για προβληματισμό. Οι αιτήσεις συνεχίζονται στο ΚΕΠ της Δημοτικής Ενότητας Ελλομένου.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές απευθυνθείτε στην Υπεύθυνο της Σχολής Γονέων κα Κοσμά Βησσαρία (6983626634), στο ΚΕΠ της Δημοτικής Ενότητας Ελλομένου (26453 – 61121 & 26450 – 95578) και στον Αντιδήμαρχο κ. Πάνο Γαζή (6985171823).

Προηγουμενο αρθρο
Κακοκαιρία από το βράδυ της Τετάρτης
Επομενο αρθρο
Πρόγραμμα Εορτασμού Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.