HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΛευκάδα: Βουτιές στον κρυστάλλινο παράδεισο του Ιονίου

Λευκάδα: Βουτιές στον κρυστάλλινο παράδεισο του Ιονίου

Βουτιές στον κρυστάλλινο παράδεισο του Ιονίου!Εσύ για ποια παραλία θες info; Σας αποκαλύπτουµε τις top παραλίες του νησιού που… απογειώνει το beachlife!

Επιµέλεια: Θοδωρής Ρούσσης (throussis@dousiscom.gr)

ΠΟΡΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ

Από τις κορυφαίες παραλίες παγκοσμίως.

Μια λευκή λωρίδα αμμουδιάς μπροστά από τον εντυπωσιακό λευκό βράχο κλέβει τις εντυπώσεις, ενώ η όψη της, πριν κατεβείτε τα περίπου 100 σκαλιά προς τη θάλασσα, μοιάζει με φυσική πισίνα.

ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΝΙΚΙΑΝΑ, ΚΑΛΑΜΙΤΣΙ

Η Βασιλική και ο Άγιος Ιωάννης είναι η «Μέκκα» των kite kai wind surfers, ενώ στη Νικιάνα λειτουργεί ένα από τα καλύτερα καταδυτικά κέντρα του νησιού!

Must και το Καλαμίτσι με καταγάλανα νερά και λίγα βράχια που αγριεύουν την ομορφιά του τοπίου.

ΝΥΔΡΙ, ΣΚΟΡΠΙΟΣ, ΜΕΓΑΝΗΣΙ

Το κοσμοπολίτικο Νυδρί με τους χιλιάδες επισκέπτες αποτελεί αφετηρία για μια mini κρουαζίερα και βουτιές στον θρυλικό Σκορπιό αλλά και το γραφικό Μεγανήσι.

ΚΑΘΙΣΜΑ

Η παραλία-σταρ του νησιού με ωραία λευκή άμμο και τιρκουάζ νερά. Beach bars, εστιατόρια και φυσικά το εντυπωσιακό τοπίο την καθιστούν μια από τις πιο δημοφιλείς

ΚΑΒΑΛΙΚΕΥΤΑ

Εξαιρετική άγρια ομορφιά και ένα… ρομαντικό φυσικό κάλλος που κάνουν αυτήν τη μικρή παραλία με το λευκό βότσαλο, τη χρυσή άμμο και τα γαλάζια νερά ιδανικό προορισμό για ζευγάρια!

ΑΓΙΟΦΥΛΛΙ

Πεντακάθαρα και συνήθως κρύα νερά και κάτασπρο βότσαλο συνθέτουν αυτή την παραλία σε έναν γραφικό κολπίσκο, στην αριστερή πλευρά της Βασιλικής! Την προτιμούν οι φυσιολάτρες και οι εναλλακτικοί επισκέπτες του νησιού!

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ

Το μικρό της μέγεθος κλείνει μέσα της μεγάλες στιγμές καλοκαιρινής απόλαυσης. Ιδανική για οικογένειες και όσους θέλουν να γευτούν νόστιμο φαγητό στις ψαροταβέρνες που την «περικυκλώνουν».

ΕΓΚΡΕΜΝΟΙ

Ο ορισμός του Ιονίου! Τιρκουάζ νερά και 2 χλμ. λευκής άμμου μπροστά από απόκρημνα βράχια που κόβουν την ανάσα. Μετά τον σεισμό του 2015 είναι προς το παρόν προσβάσιμη μόνο μέσω θαλάσσης!

Πηγή: www.travelstyle.gr

Προηγουμενο αρθρο
Ξεχείλισε ο κεντρικός αγωγός αποχέτευσης στην παραλιακή οδό Γολέμη
Επομενο αρθρο
Ένα κουκλίστικο βεσπάκι

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.