HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΛευκάδα – Γη Ελευθερίας (ανανέωση)

Λευκάδα – Γη Ελευθερίας (ανανέωση)

Στις 30 Ιουλίου είχαμε δημοσιεύσει φωτογραφίες και είχαμε σχολιάσει την άσχημη εικόνα που παρουσιάζει η περιοχή της Γύρας και των Μύλων με τα τροχόσπιτα να βρίσκονται πάνω στην αμμουδιά και να βρωμίζουν τον τόπο!

Είχαμε τονίσει τότε πως τα σημεία εισόδου είναι γνωστά. Οι απαγορευτικές πινακίδες όσες δεν έχουν καταστραφεί, δεν φέρνουν αποτέλεσμα. Η μόνη λύση είναι να φραχτούν τα σημεία εισόδου. Είχαμε επίσης τονίσει: «Τα τροχόσπιτα στις παραλίες των Μύλων και της Γύρας δεν παρανομούν μόνο επειδή απαγορεύεται στις συγκριμένες περιοχές η κατασκήνωση, αλλά και για έναν ακόμα σοβαρότερο λόγο. Οι περιοχές είναι χαρακτηρισμένες ως Natura. Αυτό σημαίνει, πως απαγορεύεται η κίνηση μέσα σ’ αυτές κάθε τροχοφόρου.»

Φίλος και αναγνώστης που για χρόνια συνηθίζει να κάνει βραδινή ποδηλατάδα στην περιοχή, από εκείνη την ημέρα μας στέλνει βραδινές «ανταποκρίσεις» για την κίνηση των τροχόσπιτων. Αυτός τράβηξε και την πανοραμική φωτογραφία που μας έστειλε σήμερα μαζί με το σχόλιο: «στου κουφού την πόρτα… »

Όπως σχολίασε αναγνώστης στο facebook χτες τα τροχόσπιτα είχαν απομακρυνθεί. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την εξέλιξη.

Προηγουμενο αρθρο
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τσουκαλάδων λόγω πένθους ακυρώνει τις καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις του
Επομενο αρθρο
Η παιδική χαρά στης «Μαργαρίτας» έγινε πάρκο!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.