HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΛευκάδα: Εντοπισμός σκάφους με αλλοδαπούς επιβαίνοντες – σύλληψη του διακινητή

Λευκάδα: Εντοπισμός σκάφους με αλλοδαπούς επιβαίνοντες – σύλληψη του διακινητή

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Εντοπισμός Ι/Φ σκάφους με ικανό αριθμό αλλοδαπών επιβαινόντων και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους στη Λευκάδα

Στον εντοπισμό Ι/Φ σκάφους με είκοσι πέντε (25) αλλοδαπούς και στη σύλληψη του 39χρονου αλλοδαπού διακινητή τους προέβησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Λευκάδας.

Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, της Λιμενικής Αρχής Λευκάδας περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και ακινητοποίησε στη θαλάσσια περιοχή δυτικά- βορειοδυτικά της νήσου «ΑΡΚΟΥΔΙ» το ιστιοφόρο σκάφος ΄΄RELAX΄΄ σημαίας Ρωσίας, στο οποίο επέβαινε ικανός αριθμός αλλοδαπών επιβαινόντων.

Στην περιοχή κατέπλευσε έτερο περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., στο οποίο μετεπιβιβἀστηκαν οι εικοσιπέντε (25) αλλοδαποί και ο 39χρονος αλλοδαπός διακινητής, ενώ το ιστιοφόρο οδηγήθηκε με ασφάλεια στον λιμένα Λευκάδας, όπου και κατασχέθηκε.

Από το Λιμεναρχείο Λευκάδας που διενεργεί προανάκριση, διερευνάται σε συνεργασία με ΔΑΠΘΑΣ η εμπλοκή περαιτέρω ατόμων στην εν λόγω παράνομη διακίνηση.

Προηγουμενο αρθρο
Με μεγάλη επιτυχία η φιλανθρωπική βραδιά για το Γηροκομείο [φωτό+βίντεο]
Επομενο αρθρο
ΝΟ.ΔΕ Νέας Δημοκρατίας: Κοπή πίτας παρουσία του Υπ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κ. Χατζηδάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.