HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΛευκάδα: Ρομαντισμός και διασκέδαση στη μικρή Βενετία του Ιονίου

Λευκάδα: Ρομαντισμός και διασκέδαση στη μικρή Βενετία του Ιονίου

Ξύλινη γέφυρα Λευκάδας: Από εδώ αρχίζουν και τελειώνουν όλα. Οι βόλτες, τα ξενύχτια, οι ρομαντισμοί…

Τα τελευταία χρόνια αποτελεί το σήμα κατατεθέν της πόλης που είναι χτισμένη βορειοανατολικό άκρο του νησιού, σε μία λωρίδα γης που εισχωρεί στη θάλασσα και περιβάλλεται από αβαθή νερά. Περιβάλλεται από μια λιμνοθάλασσα, τους σημαντικότερους υδροβιότοπους του Ιονίου.

Ντόπιοι και επισκέπτες του νησιού περιδιαβαίνουν καθημερινά τη γέφυρα, για μια αναμνηστική φωτογραφία ή για να απολαύσουν το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα. Δικαίως, λοιπόν, αποτελεί την πιο πολυφωτογραφισμένη ατραξιόν της Λευκάδας.

Εδώ ξεκινούν και τελειώνουν όλα: Αν περπατήσετε στην ξύλινη γέφυρα της πόλης θα σας παρασύρουν, κυρίως βραδινές ώρες, οι ήχοι που έρχονται από τα δεκάδες εστιατόρια, bar και cafe μια ανάσα από το λιμάνι. Εμείς παρασυρθήκαμε και κάναμε μία βόλτα στη μικρή Βενετία, με το κανάλι, τα γραφικά βαρκάκια και τα μπαράκια να γεμίζουν το μυαλό μας εικόνες έντονες που ταξίδεψαν μαζί μας κατά την επιστροφή.

Πηγή

Προηγουμενο αρθρο
Υπογράφηκε το Πρωτόκολλο Συνεργασίας μεταξύ ΕΤΕΑΝ – ΕΟΑΕΝ
Επομενο αρθρο
Θεατρικό εργαστήρι ενηλίκων Πνευματικού Κέντρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.