HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΛευκαδίτης ανάμεσα στους επιβαίνοντες του Νormal Atlantic. Ώρες αγωνίας για τους οικείους του

Λευκαδίτης ανάμεσα στους επιβαίνοντες του Νormal Atlantic. Ώρες αγωνίας για τους οικείους του

Στη δημοσιότητα η λίστα των 478 ανθρώπων που βρίσκονταν επάνω στο πλοίο Νormal Atlantic τη στιγμή που από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ξέσπασε φωτιά. Η φωτιά φέρεται να ξεκίνησε από το κατάστρωμα, εξαπλώθηκε γρήγορα κι οδήγησε το πλοίο σε ακυβερνησία, λόγω καταστροφής του πιλοτηρίου. Αυτή τη στιγμή το πλοίο πλέει ακυβέρνητο στα χωρικά ύδατα της Αλβανίας, ενώ πάνω από 140 άνθρωποι έχουν διασωθεί με ελικόπτερα και από παραπλέοντα πλοία.

Μάχη με το χρόνο δίνουν οι αρχές, ώστε πριν νυχτώσει να περισυλλέξουν όλους τους επιβαίνοντες στο πλοίο. Εν τω μεταξύ όπως επιβεβαιώνεται και από την λίστα μεταξύ των ονομάτων υπάρχει και Λευκαδίτης (από τη Νότια Λευκάδα). Όπως πληροφορηθήκαμε, οικείοι του βρίσκονται στην Ηγουμενίτσα και στο τοπικό Λιμεναρχείο από την πρώτη στιγμή, παρακολουθώντας με αγωνία την τιτάνια προσπάθεια διάσωσης που έχει στηθεί στους θαλάμους επιχειρήσεων των δύο κρατών, Ελλάδας και Ιταλίας.

Δείτε όλη την λίστα με τα ονόματα των επιβαινόντων στο πλοίο εδώ

Πηγή: meganisinews.eu

Προηγουμενο αρθρο
Θρίλερ με το φλεγόμενο πλοίο -Μάχη με το χρόνο για τη διάσωση των επιβαινόντων
Επομενο αρθρο
Σε ετοιμότητα υπηρεσίες και φορείς της Περιφέρειας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.