HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΛεωφορεία του ΚΤΕΛ Λευκάδας παλιότερων χρόνων

Λεωφορεία του ΚΤΕΛ Λευκάδας παλιότερων χρόνων

Βus memories ονομάζεται η σελίδα του facebook στην οποία καταχωρούνται παλιά λεωφορεία. Ανάμεσα σε αυτά βρήκαμε και μερικά από το ΚΤΕΛ της Λευκάδας. Τα περισσότερα είναι της δεκαετίας του 1990.

Στα νεοτέρα χρόνια και σε γενικές γραμμές το ΚΤΕΛ της Λευκάδας ήταν πρωτοποριακό όσον αφορά τον στόλο του που ήταν σύγχρονος για την εποχή του και προσέφερε ασφαλή ταξίδια.

Προηγουμενο αρθρο
Κοινωνική προσφορά του προσωπικού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Λιμεναρχείο Λευκάδας: έκτακτο δελτίο καιρικών φαινομένων

1 Σχόλιο

  1. Αποστόλης
    25 Δεκεμβρίου 2019 at 11:24 — Απάντηση

    Το Volvo με αριθμό ανεμοθώρακα 28 καθώς και το Mercedes 302 ήταν για χρόνια παρατημένα στο χώρο του σημερινού διοικητηρίου, που παλαιότερα ήταν “μάντρα” για παλιοσίδερα-πάρκινγκ οχημάτων. Ένα από τα δύο τελευταία Volvo ήταν για χρόνια παρατημένο στο δρόμο για την αεροπορίκη βάση. Επίσης θυμάμαι δυο magirus deutz.Το πιο παλιό ήταν παρατημένο σε ένα χωράφι και το νεότερο το μετέφεραν για κόψιμο.Πολύ άσχημο που κατέληξαν παλιοσίδερα. Δυστυχώς δεν βρέθηκε κάποιος να αναπαλαιώσει κάποιο από αυτά τα οχήματα.Θα μπορούσε το ίδιο το κτέλ να αναλάβει την αναπαλαίωση κάποιων οχημάτων καθώς κουβαλούν μεγάλη ιστορία και είναι πολύ όμορφα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.