HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΛεωφορείο χάρισε ο Δήμος Λευκάδας στην 4η ΜΣΕΠ Λευκάδας

Λεωφορείο χάρισε ο Δήμος Λευκάδας στην 4η ΜΣΕΠ Λευκάδας

Τρεισήμισι χρόνια διήρκησε η προσπάθεια, ολοκληρώθηκε μόλις προχθές

Με απόφαση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου εγκρίνεται η ομόφωνη αποφάση που έλαβε η Διοικητική Επιτροπή του Ταμείου Αεροπορικής Άμυνας στις συνεδριάσεις της για την αποδοχή δωρεών προς την Πολεμική Αεροπορία, ως αυτές αναγράφονται στα οικεία πρακτικά και συνοπτικά μεταξύ αυτών ενός (1) μικρολεωφορείου δέκα εννιά θέσεων, μάρκας FIATIVECO A50C15, έτους κατασκευής 2004, πετρελαιοκίνητου, από το Δήμο Λευκάδας, σύμφωνα με την υπ’αριθμ.355/2017 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Λευκάδας, την εισήγηση της 4ης ΜΣΕΠ και τη σύμφωνη γνώμη του ΑΤΑ/Γ7, εκτιμώμενης αξίας 20.000,00 € για τις ανάγκες της Μονάδος.

Πρόκειται για μια δωρεά που σαν αρχική ιδέα ξεκίνησε το 2014 κατόπιν αιτήματος της μονάδας, άγνωστο για ποιο λόγο αποσύρθηκε τότε από τον εισηγητή στις 10 Νοεμβρίου 2014.

και επανήρθε ως θέμα μετά από σχεδόν τρία χρόνια στις 2 Ωκτωβρίου 2017,όπου ψηφίστηκε ομόφωνα:

Ελπίζουμε να παραδόθηκε λειτουργικό κι επισκευασμένο ώστε να δίνεται στα φανταράκια της Καρυάς η δυνατότητα να κατεβαίνουν ανθρώπινα στην πόλη κατά την έξοδό τους κι όχι όπως περιγράφεται στην 105/2014 απόφαση του ΔΣ Λευκάδας:

Πηγή

Προηγουμενο αρθρο
«Οι καλοί» μυθιστόρημα της Hannah’s Kent
Επομενο αρθρο
16 συλλήψεις στη Λευκάδα το τελευταίο χρονικό διάστημα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.