HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΛουκέτο στη ΝΕΡΙΤ από την κυβέρνηση λόγω της εμφάνισης Τσίπρα!

Λουκέτο στη ΝΕΡΙΤ από την κυβέρνηση λόγω της εμφάνισης Τσίπρα!

Την αναστολή λειτουργίας του νέου τηλεοπτικού φορέα, ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά ο Σίμος Κεδίκογλου, κάνοντας λόγο για «πρωτοφανή αντικυβερνητική μεροληψία και κομματοκρατία» με αφορμή τη μετάδοση του ευρωπαϊκού debate με τη θετική παρουσία του Αλέξη Τσίπρα

nerit_lock-thumb-large

«Ο νέος τηλεοπτικός φορέας είναι ένα σκάνδαλο που το βλέπουν όλοι». Με τη φράση αυτή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ανακοίνωσε το κλείσιμο της ΝΕΡΙΤ, ύστερα από μόλις μια εβδομάδα λειτουργίας της.

Πληροφορίες λένε ότι η απόφαση για το «μαύρο» στη ΝΕΡΙΤ, πάρθηκε από τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Ο κ. Σαμαράς, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, έγινε έξαλλος μόλις είδε ότι το κανάλι που έφτιαξε η κυβέρνηση, φιλοξενεί πρόγραμμα όπου όχι μόνο εμφανίζεται πριν τις εκλογές ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αλλά αποσπά και δωδεκάρια από τις άλλες χώρες, απειλώντας τη σταθερότητα της κυβέρνησης και βάζοντας τις θυσίες του λαού, σε περιπέτειες.

Επίσης, για να απαλύνει τις εντυπώσες, ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι μέσα στους επόμενους μήνες, θα δημιουργηθούν 1,5 εκατομύριο θέσεις εργασίας, μέσω διορισμών στο Δημόσιο.

Πάντως, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κατηγόρησε τη διοίκηση της ΝΕΡΙΤ, ότι αφού πήρε το ρίσκο να μεταδώσει το Euro-debate, με την ελπίδα ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα γελοιοποιηθεί, μόλις διαπίστωσαν ότι αυτό δε συμβαίνει, έπρεπε να διακόψουν για τεχνικούς λόγους τη μετάδοση, όπως θα έκανε κάθε αμερόληπτος δημοσιογράφος.

Τέλος, ο κ. Κεδίκογλου ανακοίνωσε ότι στη θέση της ΝΕΡΙΤ, θα δημιουργηθεί ένας νέος τηλεοπτικός φορέας, μακριά από εξαρτήσεις και μικροκομματικές σκοπιμότητες, στον οποίο θα μπορούν να προσληφθούν οι παλιοί εργαζόμενοι της ΝΕΡΙΤ.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Moufanet

Πηγή: www.protagon.gr

Προηγουμενο αρθρο
Γυναίκες με λουλούδια στη ζωγραφική
Επομενο αρθρο
Παραδοσιακες φορεσιές της Λευκάδος (βίντεο)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.