HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜάκης Μελάς: «Συγγενικά πρόσωπα του κυρίου Λιβιτσάνου ενδιαφέρονται για το Ioniοn Star»

Μάκης Μελάς: «Συγγενικά πρόσωπα του κυρίου Λιβιτσάνου ενδιαφέρονται για το Ioniοn Star»

Μάκης Μελάς στον Prisma 95,1: «Συγγενικά πρόσωπα του κυρίου Λιβιτσάνου ενδιαφέρονται για το Ionian Star-Αν ο Αραβανής κερδίσει το δικαστήριο και ζητήσει αποζημιώσεις θα τις πληρώσουν οι ίδιοι όχι το ΤΑΟΛ»

Ο εκπρόσωπος του ΤΑΟΛ Μάκης Μελάς μίλησε στον Prisma 95,1 για το θέμα που μονοπωλεί το ενδιαφέρον στην Λευκάδα και αφορά το κλείσιμο του Ξενοδοχείου Ionian star.

Ο κύριος Μελάς ήταν λάβρος κατά του προέδρου του ΤΑΟΛ Μάκη Λιβιτσάνου, ενώ αρχικά εξέφρασε την λύπη του για τους εργαζόμενους του ξενοδοχείου και την περιπέτεια που περνάνε, διαβεβαιώνοντας τους ότι σύντομα η περιπέτεια τους θα τελειώσει.

Επίσης ζήτησε εκ μέρους του συνόλου των αντιπροσώπων του ΤΑΟΛ συγγνώμη στην κοινωνία της Λευκάδας, ζητώντας της να μην συγχέει το ΤΑΟΛ με την ενέργεια των τριών ατόμων της Διοίκησης.

Ο ίδιος ανέφερε ότι ο συνεταιρισμός είχε εισπράξει όλα τα μισθώματα, υπήρχε ένα υπόλοιπο 4000 ευρώ ενώ σε οκτώ ημέρες γίνεται το δικαστήριο που θα αποφάσιζε αν θα έπρεπε να μείνει μέσα ο κύριος Αραβανής ή να φύγει και όλα τα προβλήματα θα είχαν λυθεί.

Ο κύριος Μελάς έστειλε ένα μήνυμα στην Διοίκηση ότι δεν ελέγχει την Γενική Συνέλευση, η οποία αν αποφασίσει να φυσήξει θα τον βγάλει εκτός, ενώ συμπλήρωσε ότι έχει σχεδόν είκοσι υπογραφές για να γίνει έκτακτη γενική συνέλευση με συγκεκριμένα θέματα, όπως το Κάστρο, το ΤΑΟΛ και την επικαιροποίηση της πώλησης κάποιων περιουσιακών στοιχείων του ΤΑΟΛ όπως το παλιό supermarket πίσω από το ΤΑΟΛ και θα δει ότι θα πάρει και πάλι 4-5 ψήφους όπως με την Γιαρίμπο, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η απόφαση της έξωσης σύμφωνα με τον κύριο Μελά είναι ανόητη, καθώς δεν περίμενε ο συνεταιρισμός να εισπράξει και τα υπόλοιπα 5.000, ενώ υπάρχει ο κίνδυνος αν ο κύριος Αραβανής κερδίσει το δικαστήριο να ζητήσει αποζημίωση για διαφυγόντα κέρδη και ο συνεταιρισμός να πάθει μεγάλη οικονομική ζημιά.

Ο ίδιος μάλιστα ζήτησε από τον κύριο Λιβιτσάνο να απαντήσει γιατί ενώ στο τελευταίο συμφωνητικό που είχε γίνει μεταξύ του ΤΑΟΛ και του κυρίου Αραβανή, πριν βγει ακόμα πρόεδρος, έλεγε ότι θα πρέπει να κατατεθεί μια εγγυητική επιστολή από την πλευρά του κυρίου Αραβανή που θα έλεγε ότι θα πρέπει να εγγυηθεί τα ενοίκια όλης της χρονιάς και δεν του την ζητούσε τα τελευταία 4-5 χρόνια;
Ο κύριος Μελάς είπε ότι μόλις βγήκε πρόεδρος του ΤΑΟΛ ο κύριος Λιβιτσάνος κάποια συγγενικά του πρόσωπα άρχισαν να ρωτάνε πόσα πληρώνει ο κύριος Αραβανής για μισθώματα ενώ επιβεβαίωσε και τις πληροφορίες ότι ενδιαφέρονται και άλλα ονόματα για το ξενοδοχείο.

Ο ίδιος υπογράμμισε ότι στην Γενική συνέλευση που θα γίνει θα ζητηθεί το μίσθωμα του να είναι μεγαλύτερο από τις 14.500 ευρώ που εισπράττουν μέχρι σήμερα και μακάρι να χτυπήσει και 20.000 ο κύριος Λιβιτσάνος ωστόσο θα πρέπει να έχει αποχωρήσει τελεσίδικα ο κύριος Αραβανής και να το αποδώσει καθαρό, ενώ επίσης υπογράμμισε ότι αν δεν τελεσιδικήσει η απόφαση και το ξενοδοχείο παραμένει κλειστό, καθώς ο κύριος Αραβανής θα μπλοκάρει την εκμίσθωση αυτοί που έκαναν αυτή την ενέργεια θα πρέπει να σκεφτούν πως θα τα διασφαλίσουν και αν υπάρξουν και αποζημιώσεις προς την μεριά του κυρίου Αραβανή θα τις πληρώσουν οι ίδιοι και όχι το ΤΑΟΛ, καθώς έχουν κάνει αρκετές αλχημείες στον συνεταιρισμό που θα συζητηθούν στην οικονομική συνέλευση.

Ο κύριος Μελάς έκανε λόγο για προσπάθεια που κάνει μαζί με μερικούς άλλους να σταματήσει η κατηφόρα του ΤΑΟΛ που η διοίκηση πατάει Γκάζι και έκανε λόγω για εκτροχιασμό, ενώ κατήγγειλε κομπίνα με τις δεξαμενές που πουλήθηκαν σε εξευτελιστικές τιμές, ζήτησε τα στοιχεία από την διοίκηση και δεν τα δίνει ενώ είπε ότι αυτά τα χρήματα κατέληξαν στις τσέπες τους!!!

Προηγουμενο αρθρο
Φίλε μου κουμπάρε Νίκο!
Επομενο αρθρο
Συναυλία μουσικής μπαρόκ για μωρά και μικρά παιδιά στην Βιβλιοθήκη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.