HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜέχρι και την Πέμπτη 22/6 δεν θα γίνεται αποκομιδή απορριμμάτων

Μέχρι και την Πέμπτη 22/6 δεν θα γίνεται αποκομιδή απορριμμάτων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Λευκάδα 20 Ιουνίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σας ενημερώνουμε ότι μετά την εξαγγελία από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΕ-ΟΤΑ), για αποκλεισμό των αμαξοστασίων της καθαριότητας όλων των Δήμων από Δευτέρα 19/06 έως και Τετάρτη 21/06 καθώς και 24ωρη πανελλαδική απεργία την Πέμπτη 22/06, η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Λευκάδας θα λειτουργήσει με προσωπικό ασφαλείας.

Κατά τις ημέρες αυτές, δεν θα πραγματοποιηθεί η συνηθισμένη αποκομιδή απορριμμάτων, το προσωπικό ασφαλείας θα καλύψει μόνο ευαίσθητες περιοχές (Νοσοκομείο).

Για το λόγο αυτό παρακαλούνται οι πολίτες και οι καταστηματάρχες του Δήμου μας, να μην εναποθέτουν απορρίμματα στους κάδους απορριμμάτων.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Προηγουμενο αρθρο
Συμπαράσταση στους συμβασιούχους από το Σωματείο Ο.Τ.Α. Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Συμβολικό κλείσιμο του Δήμου Λευκάδας την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

3 Σχόλια

  1. ανω κατω
    22 Ιουνίου 2017 at 21:50 — Απάντηση

    ας βγουν τωρα και οι μονιμοι της καθαριοτητας που εχουν πιασει τα γραφεια να μαζεψουν τα σκουπιδια

  2. ΔΗΜΗΤΡΗΣ
    21 Ιουνίου 2017 at 23:02 — Απάντηση

    Όπως βλέπετε μπροστά στο λαϊκισμό -για να γίνουν αρεστοί στους συμβασιούχος που ελπίζουν να μεταφραστούν σε ψήφους- όλα τα υπόλοιπα δεν τους ενδιαφέρουν. Έξαλλου οι της δημοτικής παράταξης έχουν δείξει πως δεν έχουν λύσεις σε κανονικές συνθήκες, εναλλακτικές θα βρουν;

    Τα πολλά τελευταία που χρόνια που διορίζονταν συμβασιούχοι, μόλις έληγε η σύμβαση τους πήγαιναν στα σπίτια τους. Μάλιστα για να διοριστεί κάποιος ξανά στο Δήμο, έπρεπε να περάσουν 4 μήνες. Αυτοί που δούλεψαν έτσι όλα τα προηγούμενα χρόνια, δεν κάλυπταν ανάγκες; Με το ΣΥΡΙΖΑ ανακαλύφθηκαν οι πάγιες ανάγκες.
    Τώρα τους έπιασε η ψυχοπόνια; Χρησιμοποιούν τους αφελείς εργαζόμενους κρατώντας τους σε ομηρία και προσφέροντας τους εκδούλευση με αντάλλαγμα την ψήφο τους.

  3. anwnimos
    21 Ιουνίου 2017 at 10:36 — Απάντηση

    Να γίνονται άραγε και σε άλλες χώρες αυτά? Ενοούμε πάντα σε δυτικές πολιτισμένες που θέλουμε να ανήκουμε. Είναι σοβαρό να βγαίνει ανακοίνωση απο το Δήμο που χειρίζεται τα απορρίματα και να προτρέπει να μην βγάζουμε σκουπίδια? Λόγω απεργίας. Αντί να βρει εναλλακτική. Σε λίγο θα έχουμε μην πίνετε νερό, μην πηγαίνετε τουαλέτα, γιατί κάποιος κάνει απεργία. Και βέβαια ρίχνοντας μια ματιά έξω βλέπουμε ότι οι πολίτες τον έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια. Τουριστικό νησί δυτικού πολιτισμού…. H ΔΕΗ θα μας πει μην ανάβετε φως ο ΟΤΕ μην παίρνετε τηλέφωνα κοκ

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.