HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΜέχρι το τέλος Ιουλίου θα παραμείνει κλειστή η ξύλινη γέφυρα της παραλίας;

Μέχρι το τέλος Ιουλίου θα παραμείνει κλειστή η ξύλινη γέφυρα της παραλίας;

Σύμφωνα με τη σύμβαση που υπέγραψε το Λιμενικό Ταμείο -στη δικαιοδοσία του οποίου βρίσκεται η διαχείριση της ξύλινης γέφυρας- με τον εργολάβο που θα πραγματοποιήσει τις επισκευές, αυτές θα ολοκληρωθούν στο τέλος Ιουλίου.

Η σύμβαση (τη δημοσιεύουμε παρακάτω) υπογράφτηκε στις 31 Μαΐου και ορίζει πως οι εργασίες θα ολοκληρωθούν σε 60 μέρες. Οι 60 μέρες συμπληρώνονται στο τέλος Ιουλίου. Εκτός αν ο εργολάβος την παραδώσει νωρίτερα.

Να συμπληρώσουμε ακόμα, πως τα περί επείγοντος και ξαφνικής επικινδυνότητας της γέφυρες, είναι έωλα. Η γέφυρα δεν έγινε τώρα πιο επικίνδυνη από ότι ήταν το Φλεβάρη, τον Μάρτη ή τον Απρίλη ή τον Ιούνιο, αμέσως μάλιστα μετά την υπογραφή της σύμβασης.

Υπάρχει πράγματι κάτι επικίνδυνο σε τέτοιες πρακτικές. Αυτό είναι η διαφορετική αξιολόγηση των προτεραιοτήτων που κάνουν οι διοικούντες από τον υπόλοιπο κόσμο. Ζουν σε διαφορετικούς κόσμους. Αυτό είναι πράγματι πολύ επικίνδυνο!

file-page1

file-page2

Προηγουμενο αρθρο
Υπαναχώρησε στο θέμα του Αμμόκαμπου η δημοτική Αρχή
Επομενο αρθρο
Εσπερινός στο εκκλησάκι της Αγίας Κυριακής

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.