HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΜήνυμα Αθανασίου Καββαδά

Μήνυμα Αθανασίου Καββαδά

foto-kavvadas

Λευκαδίτισσες και Λευκαδίτες,

Στις 20 Σεπτεμβρίου οι Έλληνες θα προσέλθουν ξανά στις κάλπες.

Ο ΣΥΡΙΖΑ μας οδηγεί σε εκλογές δραπετεύοντας από τις τεράστιες ευθύνες που δημιούργησε στη διάρκεια της ανεπαρκούς διακυβέρνησής του.

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ χρειάστηκε μόλις επτά μήνες για να απορυθμίσει την ελληνική οικονομία, να αποτελειώσει την επιχειρηματική δράση, να αυξήσει τους ανέργους, να αποδυναμώσει τον κοινωνικό ιστό, να τσαλακώσει την εθνική μας αξιοπρέπεια, να δημιουργηθεί σειρά άλλων προβλημάτων στην υγεία, τη παιδεία, το μεταναστευτικό, να φέρει την Ελλάδα ένα βήμα πριν την έξοδο από την ευρωπαϊκή κοινότητα και το ευρώ.

Χρειάστηκαν μόλις 210 ημέρες! για να χαθούν όλοι οι κόποι και οι θυσίες των ελλήνων την τελευταία 5ετία.

Ας θυμηθούμε όλοι, εργαζόμενοι, έμποροι, επιχειρηματίες, συνταξιούχοι πώς βιώσαμε το κλείσιμο των τραπεζών και τα capital controls, με επιστέγασμα το τρίτο και πιο βαρύ απ’ όλα μνημόνιο.
Αυτή η πορεία πρέπει να αναχαιτιστεί. Η χώρα δεν αντέχει άλλες δοκιμασίες και πειράματα.

Είναι πολιτικά έντιμο να παραδεχθούμε ότι στη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε η Ν. Δ τα προηγούμενα χρόνια έγιναν λάθη. Η συνειδητοποίησή τους είναι η δύναμή μας.

Η Ν. Δ είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί τη σταθερή πορεία της χώρας προς την ανάκαμψη. Όχι με λόγια, υποσχέσεις και ψεύδη, αλλά με δουλειά, αποφάσεις και έργα. Και πάνω απ’ όλα με ενότητα και διάθεση συναίνεσης που θα φέρει την εθνική επιτυχία. Γιατί η χώρα, τώρα περισσότερο από ποτέ, χρειάζεται ισχυρή κυβέρνηση ευρείας συνεργασίας με κορμό τη Ν.Δ, την παράταξη θεσμοφύλακα της σταθερότητας και της ευρωπαϊκής πορείας της.

Φίλες και φίλοι,

σας καλώ όλους μαζί και τον καθένα ξεχωριστά να δώσουμε ενωμένοι και αυτή τη μάχη για να απαλλαγούμε από την αβεβαιότητα.

Με νηφαλιότητα να επενδύσουμε στο μέλλον της χώρας και της Λευκάδας. Να βάλουμε τα θεμέλια για να μπορέσουν οι νέοι, να επενδύσουν στα όνειρά τους με ασφάλεια και σιγουριά. Γιατί οι νέοι μας είναι οι εγγυητές της συνέχειάς μας.

Με αίσθημα ευθύνης και το κεφάλι ψηλά, ζητώ να στηρίξετε την μεγάλη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, για να κοιτάξουμε με σιγουριά μπροστά στα καλύτερα που θα έρθουν.

Για μια Ελλάδα δίκαιη, δυνατή, σταθερή και σύγχρονη.
Η Ελλάδα αξίζει μια νέα πορεία, ένα καλύτερο αύριο.

Η ΛΕΥΚΑΔΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΥΣΑ!

Με εκτίμηση
Αθανάσιος I. Καββαδάς
Υποψήφιος Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Ν. Λευκάδος

Προηγουμενο αρθρο
Συνεδριάζει τη Δευτέρα 14/9 το Δημοτικό Συμβούλιο: Τα θέματα
Επομενο αρθρο
Αιτήματα συλλογικής προσφυγής επαγγελματιών Επιμελητηρίου Λευκάδας κατά ΟΑΕΕ

2 Σχόλια

  1. μια απο τα ιδια
    10 Σεπτεμβρίου 2015 at 23:32 — Απάντηση

    και γιατι να ψηφισω το κομμα σου; για να τηρησετε το μνημονιο που το ψηφισατε ολο το παρεακι,γιατι να ψηφισω το κομμα σου; για να τηρησετε το μνημονιο που θα το πληρωσει ξανα ο συνταξιουχος,ο μισθωτος,ο ανεργος,ο νεος.
    Μην νομιζετε οτι σας πιστευουμε για τα καλυτερα,ολοι ξερουμε οτι ερχονται τα χειροτερα ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ

  2. BABIS
    9 Σεπτεμβρίου 2015 at 19:01 — Απάντηση

    Basta Θανάση! Λίγα λόγια! Άστον το ΣΥΡΙΖΑ! Πάει αυτός, πάπαλα! Ζωή σε λόγου μας και σε λόγου σας. Κοιτάξτε το δικό σας σπίτι και τις δικές σας στραβωμάρες. Μη σας λουστούμε πάλι (όπως το 2004-2009 με τον “καταλληλότερο”) και αυτή τη φορά εμάς δεν μας σώνει τίποτα και εσάς δεν σας ξεπλένει κανένας. Μόνο τα ελικόπτερα θα σας σώσουν!

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.