HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΜήνυμα Αντιπεριφερειάρχη για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Π.Ε. ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑΣ

Αγαπητοί μαθητές,
Σήμερα ξεκινά μια νέα σχολική χρονιά με φιλοδοξίες, όνειρα αλλά και προβλήματα άλλοτε περισσότερα και άλλοτε λιγότερα, αποτέλεσμα μιας οικονομικής και κοινωνικής κρίσης που επηρεάζει αρνητικά και την παιδεία.

Εσείς, όμως, με την καθοδήγηση και τη βοήθεια των καθηγητών σας οι οποίοι παρά τις δυσκολίες επιτελούν άριστα το καθήκον τους αλλά και την συμπαράσταση των οικογενειών σας θα έχετε την ευκαιρία να θέσετε τους στόχους σας, να οργανώσετε τις δραστηριότητές σας στην προσπάθεια να εκπληρώσετε τα όνειρά σας και να πετύχετε τους στόχους αυτούς.

Από την μεριά της Π.Ε. Λευκάδας θα βοηθήσουμε ώστε να γίνει η καθημερινότητα στο σχολείο σας πιο ευχάριστη, βοηθώντας σε θέματα υποδομών αλλά και όπου αλλού έχουμε αρμοδιότητα και υπάρξει ανάγκη.

Καλή σχολική χρονιά, δημιουργική, με δύναμη και υγεία για όλους τους μαθητές, γονείς και κηδεμόνες αλλά και τους συναδέλφους μου εκπαιδευτικούς!

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
Π.Ε. ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΑΛΙΚΙΑΣ

Προηγουμενο αρθρο
Καταργείται η άδεια για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος
Επομενο αρθρο
Εορτή Αγίου Βησσαρίωνος- Πολιούχου Μεγανησίου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.