HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΜήνυμα Περιφερειάρχη Θ. Γαλιατσάτου προς εργαζόμενες- εργαζόμενους της Π. Ι.Ν.

Μήνυμα Περιφερειάρχη Θ. Γαλιατσάτου προς εργαζόμενες- εργαζόμενους της Π. Ι.Ν.

Αγαπητέ Συνεργάτη – ισσα

Μετά την ορκομωσία και την ανάληψη των καθηκόντων μας στην Περιφερειακή Αρχή των Ιονίων Νήσων, στην κατεύθυνση της υλοποίησης των στόχων και του προγράμματος μας, (παρακαλούμε ενημερώσου α) www.anasa-ionion.gr Π.Ι.Ν:Σχέδιο Αναπτυξιακού Προγράμματος Π.Ι.Ν.-ΑΝ.Α.Σ.Α 24 Μαρτίου 2014, β)Διακήρυξη της ΑΝΑΣΑ),που κατοχυρώθηκε ως απόφαση των συμπολιτών μας την 25η Μαΐου 2014, από σήμερα 1η Σεπτέμβρη 2014, οριοθετούμε νέες σχέσεις αλληλοστήριξης και αλληλεγγύης στη διοίκηση της Περιφέρειας των Ιονίων Νήσων.

Βελτιώνοντας, αλλάζοντας ή και ανατρέποντας δομές, βελτιστοποιώντας μαζί σου το πλαίσιο και τις συνθήκες εργασίας σου, προσβλέπουμε στην αποτελεσματικότερη δική σου συνεισφορά, για την ευρυθμότερη υπηρεσία και εξυπηρέτηση των πολιτών, την κατάκτηση της “ολικής ” ποιότητας σε κάθε δράση και έργο της Περιφέρειας μας, σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα.

Τα προβλήματα αναποτελεσματικότητας και γραφειοκρατικής λειτουργίας τα οποία πολύ συχνά παρατηρούνται και καταγράφονται από τους πολίτες, στις συνθήκες της μνημονιακής αθλιότητας και της κοινωνικήςκαι οικονομικής κρίσης γίνονται πραγματικός βραχνάς που επιτείνει τις δυσκολίες επιβίωσης χιλιάδων μη προνομιούχων. Αγαπητέ Συνεργάτη – ισσα

Λαμβάνοντας υπόψη την υφιστάμενη κατάσταση στην υπηρεσία σου, σε όποια κατηγορία προσωπικού και αν ανήκεις, επιζητούμε την ουσιαστική συμβολή σου για να απαλλαγούν τα νησιά μας από την “μιζέρια” του παρελθόντος,για να κατακτήσει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων την θέση που της αρμόζει στο Ιόνιο,την Αδριατική και την Ευρώπη, στο μέτρο βεβαίως των ευθυνών που μας αναλογούν και των αρμοδιοτήτων που διαθέτουμε.

Το γραφείο του περιφερειάρχη αλλά και τα γραφεία των α/περιφερειαρχών, θα είναι ανοικτά προς όλες και όλους, ώστε με δικαιοσύνη και τεχνοκρατική εγκυρότητα, να καταγραφούν και να ξεπεραστούν οι πάσης φύσεως “δυσλειτουργίες” που αντιμετωπίζεις κατά την εκτέλεση των καθηκόντων σου.

Σε προσκαλούμε, να καταθέσεις τις δικές σου προτάσεις τόσο για την βελτίωση των συνθηκών εργασίας σου όσο και για την αύξηση της παραγωγικότητας και της ποιότητας του έργου της υπηρεσίας σου.
Δεσμεύομαι εγώ προσωπικά και η Περιφερειακή μας Αρχή στο σύνολο της, να εκτιμήσουμε αλλά και να αναγνωρίσουμε δημόσια, την ατομική και την συλλογική συνεισφορά σου στην εκτέλεση του καθήκοντος έναντι των δικαιωμάτων του Λαού της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Προηγουμενο αρθρο
Άρχισαν οι Εγγραφές στο Εικαστικό Εργαστήρι
Επομενο αρθρο
Συγχαρητήριο μήνυμα Μητροπολίτη προς τους επιτυχόντες 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.