HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΜήνυμα προέδρου Τηλυκράτη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Μήνυμα προέδρου Τηλυκράτη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Θερμά συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ εις όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχημένη πορεία του Τηλυκράτη των τεσσάρων τελευταίων ετών με αποκορύφωμα την φετινή κατάκτηση,για πρώτη φορά,πρωταθλήματος Εθνικής κατηγορίας και την κατάκτηση του κυπέλλου ΕΠΣ Λευκάδας Πρέβεζας.

Μαζί με την επιτυχημένη αυτή πορεία ήρθε και η πανελλήνια αναγνώριση του σωματείου μας για την άψογη φιλοξενία και συμπεριφορά προς όλα τα συναγωνιζόμενα σωματεία καθώς επίσης η αναφορά αυτών εις τον Τηλυκράτη ως παράδειγμα προς μίμηση,για κάθε αθλητικό και όχι μόνο σύλλογο εν Ελλάδι, ποδοσφαιρικού σωματείου προσυλωμένο στα αθλητικά ιδεώδη ΄για την κατάκτηση της νίκης μέσω της ευγενικής άμμιλας που είναι το κλειδί της φιλοσοφίας του αθλητισμού και ο λόγος ύπαρξης του. Η φετινή πορεία θα είναι εφ’εξης ορόσημο στην μακρόχρονη ιστορία του Τηλυκράτη και μια παρακαταθήκη για την μελλοντική του πορεία.

Αξιέπαινοι λοιπόν όλοι όσοι συνεισέφεραν στην επιτυχία είτε ως χορηγοί ή ως μέλη ή ως απλοί φίλαθλοι που έδωσαν το παρόν σε κάθε προσπάθεια του Τηλυκράτη να φτάσει στην κορυφή,όπως αξιέπαινη ήταν και η προσπάθεια του τεχνικού και ποδοσφαιρικού τμήματος να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και μέσα από αντίξοες και πενιχρές γηπεδικές συνθήκες άνευ προπονητικού κέντρου να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής χωρίς τις ανέσεις που απολάμβαναν οι συνοδοιπόροι ανταγωνιστές μας.Ολοι μας λοιπόν αισθανόμαστε υπερήφανοι για το αγαπημένο σωματείο της Λευκάδας τον ιστορικό Τηλυκράτη και ευχόμαστε πάντα επιτυχίες και καλή συνέχεια στην μελλοντική του πορεία.

Ο πρόεδρος
Βασίλης Κατωπόδης

Προηγουμενο αρθρο
Η συνέντευξη τύπου του Υπουργού Παιδείας στη Λευκάδα -video
Επομενο αρθρο
Αύγουστος 1983...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.