HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜήνυμα του απερχόμενου Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Ιονίων Νήσων

Μήνυμα του απερχόμενου Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Ιονίων Νήσων

Μετά από τρία χρόνια στη θέση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ιονίων Νήσων, έκλεισε ένας σημαντικός κύκλος, που αποτελείται από τα πλέον αξιόλογα επαγγελματικά και προσωπικά μου χρόνια.

Στα Ιόνια Νησιά γνώρισα, ικανούς και έντιμους συναδέλφους και μοιράστηκα μαζί τους επιτυχίες αλλά και δύσκολες στιγμές, έχοντας όμως ως σταθερά στον προσανατολισμό μας, το όραμα της ανθρωποκεντρικής αστυνομίας, χρήσιμης στην κοινωνία και στους πολίτες.

Στο τελευταίο μου υπηρεσιακό σταθμό αλλά και στην Διεύθυνση Αστυνομίας Λευκάδας που υπηρέτησα επί σειρά ετών, είχα το προνόμιο να ηγηθώ αφοσιωμένων στη δουλειά τους συναδέλφων, που σπάνια συναντάς στην επαγγελματική σου ζωή και να διαμορφώσω μαζί τους μια ενιαία αντίληψη και φιλοσοφία για το πώς δημιουργείς σταθερούς κοινωνικούς δεσμούς.

θα ήθελα επίσης να αναφερθώ στην εποικοδομητική συνεργασία που αναπτύξαμε με τους εκπροσώπους της πολιτείας, της τοπικής αυτοδιοίκησης, της Εκκλησίας, των υπολοίπων σωμάτων ασφαλείας, τοπικών φορέων και συλλόγων καθώς και των ΜΜΕ, ανταποκρινόμενοι επάξια στις προσδοκίες των συμπολιτών μας.

Σας ευχαριστώ όλους θερμά για την εμπιστοσύνη και την εκτίμησή σας, καθώς και για τη μακρόχρονη συνεργασία μας.

Εύχομαι η Ελληνική Αστυνομία να συνεχίσει να αποτελεί πυλώνα σταθερότητας της κοινωνίας μας.

ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Γεώργιος
Αντιστράτηγος ε.ο.θ

Προηγουμενο αρθρο
Αποφάσεις Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Λευκάδας της 24ης Ιανουαρίου 2018
Επομενο αρθρο
Προσκλήσεις Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.