HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΜήπως να τα απομακρύνουν από τη θάλασσα;

Μήπως να τα απομακρύνουν από τη θάλασσα;

Τρία «θηρία» μηχανήματα, προφανώς αυτά που χρησιμοποιήθηκαν στο έργο της διάνοιξης του διαύλου, βρίσκονται «παρκαρισμένα» δίπλα στην αμμόγλωσσα. Έτσι όπως είναι σκουριασμένα και καταλαμβάνουν πολύ μεγάλο μέρος της θάλασσας έχουν μετατρέψει την περιοχή σε ένα άθλιο πάρκινγκ θαλασσίων μηχανημάτων.

Με την ολοκλήρωση των έργων της αμμόγλωσσας και το άνοιγμα του δρόμου -μετά από δυο καλοκαίρια που ήταν κλειστός- η θάλασσα τόσο στην αμμόγλωσσα όσο και στις «καμπίνες» γεμίζει κόσμο. Όλοι αυτοί, ντόπιοι και ξένοι, έχουν κάθε μέρα μπροστά στα μάτια τους τα τρία παρκαρισμένα μηχανήματα.

Αυτό το μοστράρισα επίσης, είναι η πρώτη εικόνα που αντικρίζουν όσοι διασχίζουν το δίαυλο με σκάφη. Είναι η πρώτη εικόνα μόλις μπουν στο δίαυλο! Είναι επίσης η πρώτη εικόνα σε όσους περνούν την πλωτή γέφυρα και κοιτάζουν προς την αμμόγλωσσα.

Σε κάθε περίπτωση δεν έχουν καμιά δουλειά τα θαλάσσια σκαπτικά μηχανήματα δίπλα στις πιο πολυσύχναστες παραλίες της πόλης. Επειδή το έργο του διαύλου μάλλον τελείωσε, άρα τα μηχανήματα έκαναν τη δουλειά τους, καλό είναι να ζητηθεί από τον κάτοχό τους, να τα απομακρύνει τάχιστα από την περιοχή.

Καλό είναι επίσης οι αρμόδιοι να βγαίνουν και έξω από τα γραφεία τους. Έτσι δεν θα αναγκαζόμαστε να γινόμαστε εμείς «οι κακοί της παρέας». Το θέαμα βγάζει μάτι…

Προηγουμενο αρθρο
Πανηγυρίζουμε κι ας είναι ψέμα!
Επομενο αρθρο
Στηρίζουμε τον αγώνα των συμβασιούχων στους ΟΤΑ

1 Σχόλιο

  1. Άγγελος Σταγιάνος
    26 Ιουνίου 2017 at 14:40 — Απάντηση

    Καλά, δεν υπάρχει κάποιος που να θίγεται; Αυτοί που έχουν την ευθύνη(γιατί κάποιοι την έχουν), που ζουν; Με τις ”κακίες” μας και με το λέγε λέγε, κάπως συμμορφώθηκε η περιοχή, αλλιώς…., αλλά είπαμε… ”μην βιάζεσαι ”, τα πρώτα 6 χρόνια πέρασαν! Υπομονή!!!

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.