HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΜεγάλο «διπλό» για την Νίκη Λευκάδας στην Νέα Σμύρνη

Μεγάλο «διπλό» για την Νίκη Λευκάδας στην Νέα Σμύρνη

Eπιστροφή στις καλές εμφανίσεις για την Νίκη Λευκάδας, η οποία παίζοντας εκπληκτικά στο δεύτερο ημίχρονο, επικράτησε του Πανιωνίου στην Νέα Σμύρνη με σκορ 55-65.

Τα κορίτσια μπήκαν μουδιασμένα στο πρώτο μέρος, έχασαν πολλά ριμπάουντ και ευτυχώς η διαφορά υπέρ του Πανιωνίου κρατήθηκε σε χαμηλά επίπεδα χάρη στη σκληρή μας άμυνα. Στην επανάληψη όμως οι αθλήτριές μας ήταν σχεδόν τέλειες και πήραν εν τέλει με άνεση το διπλό. Μαεστρική εμφάνιση από την Τελίδου, που κυρίως μαζί με τις τρεις ξένες μας ήταν οι αιχμές του δόρατος.

Με αυτή τη νίκη, η Νίκη Λευκάδας έκανε ένα πολύ σημαντικό βήμα για να αποφύγει τα play-out και πλησίασε ακόμη περισσότερο στην πρώτη τετράδα.

Δεκάλεπτα: 18-17, 32-27, 40-43, 55-65

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τσίκληρας-Γιαννουλάκης): Πέτερσεν 11, Χίλι 20, Τσιαδή, Μπότσαρη 4, Θεοδωρομανωλάκη 2, Στεφανίδου 8 (2), Πετράκη 6, Γρηγορίου, Τζόουνς 4

ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Δουβίτσας): Χαιριστανίδου, Τελίδου 16 (1), Καμπουράκη 3, Μπράουν 15 (1), Στάρα 14 (1), Γούναρη 7 (1), Ψυχογιού, Κάντι 10, Παπαδοπούλου

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΟΥΒΙΤΣΑ-ΨΥΧΟΓΙΟΥ

Προηγουμενο αρθρο
Χωρίς αλλαγές το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου
Επομενο αρθρο
Ταξίδι στη Λευκάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.