HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΜεγανήσι: Ένας παρθένος ανεξερεύνητος προορισμός

Μεγανήσι: Ένας παρθένος ανεξερεύνητος προορισμός

Στην άκρη του λιμανιού του κοσμοπολίτικου Νυδρίου, βρίσκεται το ”ferry boat” που θα σας πάει στο πανέμορφο Μεγανήσι. Το νησί αυτό είναι το μεγαλύτερο νησί των Φιόρδ της Λευκάδας, των Πριγκιποννήσων.

Ένας παρθένος ανεξερεύνητος προορισμός που κρατάει τις παραδόσεις. Παραμένει ίδιο με την πάροδο του χρόνου και παρότι η τεχνολογία εξελίσσεται αυτό το μέρος το άγγιξε όσο έπρεπε για να κάνει την παραμονή σας στο νησί όσο πιο ευχάριστη γίνεται. Τα σμαραγδένια νερά, οι ανεξερεύνητες σπηλιές και τα γραφικά χωριουδάκια Κατωμέρι, Βαθύ και Σπαρτοχώρι είναι έτοιμα να σας φιλοξενήσουν. Το Μεγανήσι είναι τόπος που σε προκαλεί να τον εξερευνήσεις, αφού στο παρελθόν ήταν πειρατικό λημέρι. Εδώ βρίσκεται και το περίφημο σπήλαιο Παπανικολή που πήρε το όνομα του από το ομώνυμο ιστορικό υποβρύχιο. Τα λιμανάκια του προσφέρονται για εκλεκτούς ψαρομεζέδες και ατελείωτες βουτιές.

Κι αν ξεχαστείτε και χάσετε το καραβάκι για την επιστροφή, πάντα υπάρχει το επόμενο!

6

3

4

Πηγή: whatsongreece.com

Προηγουμενο αρθρο
Ενημέρωση ανέργων και επιχειρήσεων
Επομενο αρθρο
Πόρτο Κατσίκι Λευκάδας: Όταν ο ήλιος χαμογελάει χιλιάδες διαμαντάκια χορεύουν στη θάλασσα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.