HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΜετεκλογικά μηνύματα Αργυρής Κατωπόδη και Γεωργίας Αυγερινού

Μετεκλογικά μηνύματα Αργυρής Κατωπόδη και Γεωργίας Αυγερινού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δήλωση της υποψήφιας βουλευτή της ΝΔ , Αργυρής Κατωπόδη

Είμαι πολύ χαρούμενη που ο στόχος επετεύχθη. Το μεγάλο ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας στη Λευκάδα και η διατήρηση της έδρας ήταν ο στόχος όλων μας. Αυτές οι εκλογές απέδειξαν για άλλη μία φορά ότι ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είναι μια μέρα χαράς για τη ΝΔ πανελλαδικά και ανοίγει μια καινούργια σελίδα που θα αλλάξει την πορεία της Ελλάδας. Τα θερμά μου συγχαρητήρια στο Θανάση Καββαδά για την επανεκλογή του και στην Γεωργία Αυγερινού για τον κοινό μας αγώνα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στους συμπολίτες μου που με τίμησαν με την ψήφο τους. Η εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου και η καθαρή σχέση ειλικρίνειας και σεβασμού μαζί τους, είναι για μένα πηγή δύναμης ώστε να συνεχίσω να είμαι στην πρώτη γραμμή κάθε προσπάθειας για το καλό της Λευκάδας μας! Οι μέρες για τον προεκλογικό αυτόν αγώνα ήταν πολύ λίγες. Όμως καταφέραμε να βρεθούμε. Γνώρισα υπέροχους ανθρώπους. Αυτή τη σχέση τιμώ και γι αυτή θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με όλες μου τις δυνάμεις. Αύριο ξημερώνει μια καινούργια ημέρα για τη χώρα μας.

Ευχαριστήριο μήνυμα Γεωργίας Αυγερινού

Όλοι μαζί κατορθώσαμε, στον ελάχιστο χρόνο που είχαμε στη διάθεσή μας, να πετύχουμε μια μεγάλη νίκη για την παράταξή μας και να εξασφαλίσουμε τη μονοεδρική της Λευκάδας. Από σήμερα μπορούμε να ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες για την πατρίδα μας, για τη ζωή μας.

Αξίζουν συγχαρητήρια στους Λευκαδίτες για την καθοριστική συμβολή τους στην εθνική προσπάθεια, στον Βουλευτή του νομού μας Θανάση Καββαδά που επανεξελέγη και στη συνυποψήφιά μου Αργυρή Κατωπόδη για τον αγώνα της.

Ευχαριστώ από καρδιάς τους συμπατριώτες μου που ήταν δίπλα μου στη μάχη αυτή, με τίμησαν με την ψήφο τους και ενίσχυσαν τη Νέα Δημοκρατία.

Ευχαριστώ θερμά την ιδιαίτερη πατρίδα μου, το Μεγανήσι. Η υποστήριξη και η εμπιστοσύνη που μου επιφύλαξαν οι Μεγανησιώτες είναι συγκινητική.

Ο αγώνας μας για την Ελλάδα και τη Λευκάδα συνεχίζεται. Τα προβλήματα είναι πολλά και μεγάλα.
Η ευθύνη όλων μας για την πορεία της χώρας μας και τον μέλλον των παιδιών μας είναι μεγάλη. Καθένας από το δικό του μετερίζι μπορεί και πρέπει να δίνει καθημερινά τη μάχη των ιδεών και των αξιών της παράταξής μας, στηρίζοντας το δύσκολο έργο τη νέας κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού μας Κυριάκου Μητσοτάκη για την ανόρθωση της πατρίδας μας.

Ενωμένοι Μπορούμε να τα καταφέρουμε.
Θα είμαι πάντα στο πλευρό των Λευκαδιτών και Νέας Δημοκρατίας.
Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη.

Προηγουμενο αρθρο
Σε δημοπράτηση με 48 εκατ. ευρώ η διπλή οδική σύνδεση Λευκάδας – Αμβρακίας Οδού
Επομενο αρθρο
Προτεραιότητα στα ασθενοφόρα στην γέφυρα της Λευκάδας - video

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.