HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΜετεκλογική δήλωση Λαϊκής Ενότητας Λευκάδος

Μετεκλογική δήλωση Λαϊκής Ενότητας Λευκάδος

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από την καρδιά μας τους Λευκαδίτες και Λευκαδίτισσες που μας τίμησαν με την ψήφο τους, μέσα σε συνθήκες πανελλαδικής και τοπικής τεχνητής πόλωσης των μνημονιακών κομμάτων.
Μέσα σε συνθήκες που η οργή και η απογοήτευση των πολιτών οδήγησε σε πρωτοφανή αποχή από τις εκλογές.

Δώσαμε στη Λευκάδα, όπως και σε όλη την Ελλάδα, ένα αγώνα για την ανεξαρτησία και την κυριαρχία της χώρας μας που τελεί υπό σκληρή μνημονιακή νεοφιλελεύθερη επιτήρηση και κηδεμονία.
Η Λαϊκή Ενότητα η οποία δημιουργήθηκε και στελεχώθηκε πανελλαδικά μέσα στην σύντομη προεκλογική περίοδο, παρά την στήριξη δεκάδων χιλιάδων πολιτών για πολύ λίγο ,δεν κατάφερε να εκπροσωπηθεί στη νέα βουλή.

Ο αγώνας μας όμως συνεχίζεται και θα προχωρήσουμε γιατί αναδείξαμε στόχους και πολιτικές οι οποίες πιστεύουμε ότι ανταποκρίνονται στο συμφέρον του ελληνικού λαού.

Οι στόχοι που έχουμε θέσει είναι υψηλοί και επίκαιροι. Για τη δημοκρατία στον τόπο μας, για την εθνική ανεξαρτησία, για τη κοινωνική δικαιοσύνη.

Ξέρουμε καλά ότι αμέσως με το σχηματισμό της νέας κυβέρνησης την Ελλάδα την περιμένει ένας μνημονιακός χειμώνας. Πολύ σύντομα θα το αντιληφθούν όλοι οι πολίτες της χώρας.

Θα συναντηθούμε και θα παλέψουμε μαζί με άλλες δυνάμεις και πολίτες που έχουμε κοινές αντιλήψεις για το μέλλον της χώρας μας. Το μνημονιακό περιβάλλον της νέας βουλής, όπου την συντριπτική πλειοψηφία έχουν τα μνημονιακά κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση αλλά και τα μνημονιακά κόμματα της αντιπολίτευσης, δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τις ανάγκες και την κοινωνική καταστροφή που έρχεται. Η ανάγκη τοπικά και πανελλαδικά για την δημιουργία ενός κοινωνικού και πολιτικού μετώπου ανατροπής αυτής της εξάρτησης και υποδούλωσης νέου τύπου της χώρας μας είναι σήμερα όσο ποτέ άλλοτε επίκαιρη.
Με αυτή την πεποίθηση συνεχίζουμε τον αγώνα.

Το γραφείο τύπου
Λευκάδα 22 Σεπτεμβρίου 2015

Προηγουμενο αρθρο
Άγονη γραμμή
Επομενο αρθρο
Λευκαδίτισσες

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.