HomeΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΜε βροχή οι εορταστικές εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου στην πόλη της Λευκάδας -ακυρώθηκε η παρέλαση

Με βροχή οι εορταστικές εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου στην πόλη της Λευκάδας -ακυρώθηκε η παρέλαση

Μετά την παρατεταμένη φετινή καλοκαιρία, με συννεφιά ξημέρωσε σήμερα ο ουρανός της Λευκάδας. Μια ισχυρή μπόρα γύρω στις 11:00 έγινε αφορμή να αλλάξει το πρόγραμμα εορτασμού της εθνικής επετείου. Η παρέλαση ματαιώθηκε και οι υπόλοιπες εκδηλώσεις έγιναν κάτω από δυνατή βροχή.

Στις 11:00 τελέστηκε η επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό της Μητρόπολης παρουσία της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του Νομού, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Λευκάδος & Ιθάκης κ. Θεόφιλου. Η εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας έγινε από τον εκπαιδευτικό Κώστα Αραβανή Διευθυντή του 2ου Λυκείου Λευκάδας.

Οι σημαιοφόροι και οι παραστάτες τον σημαιών παρέμειναν παρά τη δυνατή βροχή στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας μέχρι το πέρας της δοξολογίας και αποχώρησαν μετά την ακύρωση της παράλασης.

Με ομπρέλες και κάτω από συνεχή βροχή έγινε και η κατάθεση των στεφάνων στο Ηρώο της παραλίας σε μια σύντομη τελετή. Στεφάνια κατέθεσαν: ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης, ο βουλευτής Λευκάδας, ο αντιπεριφερειάρχης, ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς, ο Δήμαρχος, ο Δ/ντης Αστυνομικής Δ/νσης, ο Λιμενάρχης και ο Διοικητής Πυροσβεστικής.

Προηγουμενο αρθρο
Σε πλατεία Απόστολου (Λάκη) Σάντα ονομάστηκε η πλατεία Πηγαδισάνων
Επομενο αρθρο
Υδατοδρόμιο στο Μεγανήσι

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.