HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΜε εντολή Κουντουρά η σφράγιση ξενοδοχείου 4 αστέρων στο Μεγανήσι

Με εντολή Κουντουρά η σφράγιση ξενοδοχείου 4 αστέρων στο Μεγανήσι

Με εντολή της υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά θα σφραγισθεί το ξενοδοχείο 4 αστέρων ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΡΕΣΟΡΤ στη περιοχή Λεσα Σπαρτοχωρίου του Δήμου Μεγανησίου, επειδή δεν έχει καταθέσει πιστοποιητικό πυρασφάλειας στην Π.Υ.Τ Ιονίων Νήσων εντός της προθεσμίας, που του έχει τεθεί, παρά την έγγραφη προειδοποίηση. Υπενθυμίζεται ότι το πιστοποιητικό πυρασφάλειας αποτελεί βασικό στοιχείο του Ειδικού Σήματος Λειτουργίας.

Το ξενοδοχείο, όπως αναφέρθηκε στο Tornos News, εκμεταλλεύεται η εταιρεία “Ϊ. Ψωμάκης – Δ.Καρρά Ο.Ε” με δ.τ. “REFLECTIONS HOTELS”

Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση, η σφράγιση θα λάβει χώρα την Παρασκευή, 28 Ιουλίου από τα μέλη αρμόδιας επιτροπής της Περιφερειακής Υπηρεσίας Ιονίων Νήσων του υπουργείου Τουρισμού.

Η σφράγιση θα υλοποιηθεί με ανάρτηση στην κεντρική είσοδο του ξενοδοχείου της απόφασης σφράγισης, καθώς και με περιτύλιξη αλυσίδας με λουκέτο. Κατά των πράξεων επιβολής κυρώσεων χωρεί η προσφυγή της παρ.16 του άρθρου 7 του Ν.4276/2014.

Πηγή: www.tornosnews.gr

Προηγουμενο αρθρο
Αντικατάσταση αγωγού ύδρευσης στην περιοχή «Αλώνια» του οικισμού Κατωμερίου
Επομενο αρθρο
Απεργία την Πέμπτη 6/7 των εργαζομένων στις Κοινωνικές Δομές του Δήμου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.