HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΜε επιτυχία η εκστρατεία «Basket Αγάπης» στην Λευκάδα

Με επιτυχία η εκστρατεία «Basket Αγάπης» στην Λευκάδα

Η εκστρατεία «Basket Αγάπης» διοργανώνεται από τον ΕΣΑΚΕ και τoν Stoiximan.gr με στόχο την ενίσχυση απόρων οικογενειών και ιδρυμάτων. Εκτός απο τρόφιμα που συγκεντρώνονται από τους φίλους του μπάσκετ πριν την έναρξη των αγώνων της Stoiximan.gr Basket League,τα οποία διανέμονται σε άπορες οικογένειες και τα Κοινωνικά Παντοπωλεία υπάρχει η ευκαιρία συγκέντρωσης σεβαστού οικονομικού ποσού.

2

Στην Λευκάδα στο ημίχρονο του αγώνα 2 παίχτες της Δόξας και συγκεκριμένα ο Ιωακειμίδης που σούταρε βολές και ευστόχησε σε 2 απο τις 3 για 2.000 ευρω και ο Τσαλδάρης ο οποίος σούταρε απο το κέντρο του γηπέδου(!!!) και ευστόχησε διπλασιάζοντας έτσι το ποσό των 2.000 ευρώ (σύνολο 4.000 ευρώ!) για το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία του Δήμου Λευκάδας.

3

4

Μπράβο στον ΕΣΑΚΕ και τoν Stoiximan.gr αλλά πολλά μπράβο στους παίχτες της ΔΟΞΑΣ που ευστόχησαν και χάρησαν χαμόγελα στο ΚΔΑΠ.

Προηγουμενο αρθρο
Το 1ο Λύκειο Λευκάδας στην Ιαπωνία
Επομενο αρθρο
Καταργείται το Ειδικό Σήμα Λειτουργίας (ΕΣΛ) στα τουριστικά καταλύματα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.