HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΜε επιτυχία η παρουσίαση στην Αθήνα του βιβλίου της Κατερίνας Λιβιτσάνου – Ντάνου «Διαδρομές Παράλληλες»

Με επιτυχία η παρουσίαση στην Αθήνα του βιβλίου της Κατερίνας Λιβιτσάνου – Ντάνου «Διαδρομές Παράλληλες»

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και στην Αθήνα η παρουσίαση του βιβλίου της Κατερίνας Λιβιτσάνου – Ντάνου με τίτλο «ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ». Η εκδήλωση έγινε στις 30 Νοέμβρη του 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 8 το βράδυ, στο POEMS and CRIMES των εκδόσεων ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗ, Αγίας Ειρήνης 17 Μοναστηράκι.

Σε μια αίθουσα γεμάτη, με ζεστή ατμόσφαιρα, οι φίλοι του βιβλίου απόλαυσαν την ποιητική συλλογή, την οποία παρουσίασαν ο καθένας με το δικό του ξεχωριστό τρόπο οι ομιλητές : Αργυρώ Βερυκίου – Μπαλντά εκπαιδευτικός- συγγραφέας και Παναγιώτης Δεμέστιχας φιλόλογος MSc.

To συντονισμό είχε ο δημοσιογράφος και ποιητής Στέφανος Μεσσήνης, που μίλησε και για την ποίηση γενικά. Η Κατερίνα Λιβιτσάνου διάβασε χαιρετισμό της προέδρου των εν Αθήναις Αγρινιωτών Μόλλης Βότση – Αναστασοπούλου και έκλεισε τη βραδιά. Ποιήματα διαβάστηκαν από τους ομιλητές, μια και ο ηθοποιός Δημήτρης Ζακυνθινός απουσίαζε για προσωπικούς λόγους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο πρόεδρος της ΑΙ.ΠΟ.Ε. καθηγητής Παναγιώτης Κοντός, ο ποιητής Σπύρος Κατσίμης, η οικονομολόγος Αργυρή Κατωπόδη, η συγγραφέας Ευδοκία Φελώνη, ο καθηγητής και συγγραφέας Σπύρος Βρεττός , ο συγγραφέας Θοδωρής Γεωργάκης και πολλοί φίλοι της ποιήτριας και του βιβλίου γενικότερα.

Προηγουμενο αρθρο
Χριστουγεννιάτικη γιορτή για όλους στο Πνευματικό Κέντρο
Επομενο αρθρο
Φρένο στους σχεδιασμούς της Λευκάδας για τον Αβλέμονα βάζει το Μεγανήσι

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.