HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΜε επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πρόγραμμα Θερινής Απασχόλησης Παιδιών

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πρόγραμμα Θερινής Απασχόλησης Παιδιών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΔΕΠΟΚΑΛ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
τηλ. 2645360517
Λευκάδα, 7 Σεπτεμβρίου 2015

«Για το Πρόγραμμα Θερινής Απασχόλησης Παιδιών»

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος το Πρόγραμμα Θερινής Απασχόλησης Παιδιών που οργανώνεται με ευθύνη της Κοινωφελούς Επιχείρησης ΔΕΠΟΚΑΛ του Δήμου Λευκάδας. Το Πρόγραμμα διήρκησε από τις 16.06.2015 έως και τις 14.08.2015, υπεύθυνος για την υλοποίησή του ήταν ο Δημ. Ροντογιάννης, ενώ συμμετείχαν δώδεκα εκπαιδευτές- παιδαγωγοί και περίπου 200 παιδιά.

Την Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015 στην «αποβάθρα» του γηπέδου 7χ7, πραγματοποιήθηκε η γιορτή, με θέμα: «Μια κρουαζιέρα που θα σας μείνει αξέχαστη», με… ενδιάμεσες στάσεις «Χαβάη, Βραζιλία, Νέα Ζηλανδία, Ιαπωνία, Τουρκία, Χώρα του Φραπέ.»
Οι εντυπώσεις από το πρόγραμμα που παρουσίασαν τα παιδιά ήταν ιδιαίτερα θετικές. Η εκδήλωση μαγνητοσκοπήθηκε και το βίντεο θα το βρείτε εδώ

Η ΔΕΠΟΚΑΛ και ο Δήμος Λευκάδας ευχαριστεί θερμά τους γονείς και κηδεμόνες για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο camp 2015 και όλους όσοι συμμετείχαν για την προσφορά τους, το μεράκι και τη φροντίδα με την οποία περιέβαλαν τα παιδιά και συνολικά το Πρόγραμμα και που οδήγησαν στο εξαιρετικό αποτέλεσμα.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Προηγουμενο αρθρο
Το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων τιμά τη μνήμη Κώστα Γεωργάκη
Επομενο αρθρο
Νέα έκδοση για το Κάστρο της Αγίας Μαύρας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.